Glam Girls și Boris Covali vor cânta pentru spanioli

La doar o zi de la lansarea videoclipului ”Your fine eyes” a lui Boris Covali, o altă producție video, marca Serghei Orlov, a fost lansată pe piața muzicală autohtonă. Nou-nouța trupă de fete ”Glam Girls” și tânăra interpreta Cristina V au prezentat primul lor videoclip, la piesa ”Celebrate”, cu care vor participa în finala națională a concursului Eurovision Song Contest 2013.

separator

Tinere, rebele și cu multe aspirații, cele 3 fete de la ”Glam Girls” vor să cucerească piața muzicală autohtonă, dar și cea internațională. Și, potrivit  lui Serghei Orlov, se pare că au toate șansele.

”Imediat după participarea la Eurovision, vom pune la punct un program muzical de 45 de minute, pentru că deja avem invitații pentru anumite evenimente și petreceri corporative. În plus, avem deja câteva propuneri de contracte din străinătate. Deja am semnat un contract de difuzare a pieselor lui Boris Covali și ale trupei ”Glam Girls” cu un producător din Spania. Chiar de săptămâna viitoare ele vor fi difuzate la posturile de radio din Spania ”, ne-a afirmat foarte convins de succesul tinerei trupe de fete, producătorul Serghei Orlov.

La rândul lor, fetele au mari speranțe și zic că vor face tot posibilul pentru a fi cele mai bune, chiar dacă nu este deloc ușor cu noul regim de viață.

text: Natalia Bodiu

 

Iritația provocată de scutec la bebeluș. Cum scapi de ea?
Articolul anterior
Pantofii: cartea de vizită a unui bărbat! Foto
Articolul următor
Alte articole interesante