,,Goodbye Dubai” – Dana Markitan revine cu un videoclip de excepție în stil vogue!

Energică, seducătoare, senzuală și plină de energie, Dana Markitan ne cucerește cu vocea excepțională și o nouă imagine în cel mai proaspăt videoclip al său. Cu un look fresh, ca întotdeauna, artista lansează un produs muzical integru, cu muzică de calitate, coregrafie și ritmuri în stil vogue care trezesc dorința de viață, dans și pasiune.

separator

,,Piesa ,,Goodbye Dubai”, și acest videoclip, pentru mine sunt o lucrare mult așteptată, una la care pot să spun că am visat și am muncit mult”, mărturisește Dana Markitan.

,,Piesa este memorabilă, pătrunde în om ca virusul (desigur unul bun), cu mesaj pozitiv, care îți ridică buna dispoziție, pentru că aceasta este de fapt misiunea mea. Îmi iubesc enorm pământul meu și mereu când mă aflam mai mult timp departe, îmi doream să revin cât mai repede Acasă, pentru multe motive care țin de sufletul meu și felul meu de a fi.

Cânt aici că ,,Moldova mea e rai” și asta cred. De ce? Fiindcă așa este”, mai spune interpreta.

Artista a dezvăluit, de asemenea, detalii din culisele filmului:

,,Videoclipul are o stilistică de dans, una apropiată de mine. Dans în stil Vogue – îmi place enorm, iar pe omul-lumină Liuba, am întâlnit-o ca un dar de sus, la un proiect la care nu voiam să plec în România (dar mereu sunt în mișcare ). Așa oameni buni și deosebiți ca ea, doresc să fie cât mai mulți pe pământ. Liuba mi-a adus în platou copii care dansează Vogue (raritate) și fete mari, care au înfrumusețat imaginea. Și părinții a căror copii toată ziua au așteptat.

Echipa colegului, și talentatului Marin Kapushon, este una de nota 10, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru răbdare și pentru că m-ați auzit în toate, pentru munca depusă. Rezultatul vizual și auditiv pe care îl avem noi, mie și întregii familiei mele mari ne place. Așa că sunt deosebit de fericită să vă prezint lucrul nostru comun (40 de persoane în platou și 11 părinți). Filmat pe 7 martie😇”, scrie Dana Markitan, pe facebook.

   

Elevii moldoveni au obținut 3 medalii de bronz la Olimpiada Europeană de Matematică
Articolul anterior
Germania relaxează restricțiile, dar pregătește un spital imens pentru cel de-al doilea val de coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante