Gospodinele aleg Dr. Oetker pentru dulceață și murături

Vă mai amintiți de borcanele multicolore cu dulceață din cămara bunicii din copilărie? Sau de borcanele cu murături frumos aranjate pe rafturile din pivnița părinților? Ei bine, în plin sezon al dulcețurilor și murăturilor, puteți repeta acum oricând această experiență și să resimțiți din plin gustul copilăriei alături de Dr. Oetker.

separator

Și nu e loc doar de amintiri, ci și de multe premii pe măsură. Așadar, Dr. Oetker dă startul unei noi campanii de vară. Se alătură vedete de top, renumite pentru abilitățile lor culinare. Este vorba de Nata Albot, Mariana Mihăilă și cunoscutul food blog Dia-s Kitchen.

Dr. Oetker vă așteaptă și la Summer Berry Fair – Târgul Pomușoarelor, de duminică, cu dulceață preparată la foc continuu și în timp real.

Dacă vrei să fii și tu unul dintre câștigătorii Dr. Oetker urmează pașii de mai jos.

Cumpără 3 plicuri din gamele Gelfix, Pikant fix sau Tomato fix, înscrie datele bonului fiscal on-line pe www.oetker.md sau prin SMS la 3728 până pe 31 octombrie și poți câștiga o excursie pe lună – sunt puse in joc 5 excursii in Spania, Germania, Italia, Grecia si Turcia sau un voucher pe saptamana – unul dintre cele 23 de vouchere în valoare de 800 MDL.

Mesajul de SMS trebuie să conţină numărul și data bonului fiscal care atestă achiziția a 3 produse participante.

Produsele participante sunt:

 • Gelfix Clasic 1:1
 • Gelfix Extra 2:1
 • Gelfix cu îndulcitor din Stevia
 • Gelfix Super 3:1
 • Gelifiant cu fructoză
 • Pikant fix iute
 • Pikant fix dulce-acrișor
 • Pikant fix cu verdețuri
 • Tomato fix

Campania promoțională Dr. Oetker pentru dulcețuri si murături se adresează consumatorilor din Republica Moldova și se desfășoară în perioada 21.05.2018 – 31.10.2018.

Dr. Oetker vă urează mult succes!

Încă 20.000 de abonamente de călătorie cu transportul public pentru 6 luni sunt disponibile de astăzi

Încă 20.000 de abonamente de călătorie de tip G-6, pentru călătorii generali, cu perioada de valabilitate de șase luni, vor fi disponibile începând cu ziua de mâine, 6 iulie. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

A fost lansată linia de troleibuz nr. 38, care va face legătura dintre sectoarele Buiucani și Botanica (VIDEO) - NewsMaker

Abonamentele pot fi procurate în rețeaua „Moldpresa” și parcurile de autobuze și troleibuze. Un abonament pentru jumătate de an costă 972 de lei.

De asemenea, până la sfârșitul săptămânii curente, 35.000 de abonamente pentru elevii claselor 1-4 vor fi repartizate la toate instituțiile de învățământ, iar elevii vor intra în posesia acestora începând cu săptămâna viitoare.

Lista punctelor de vânzare, dar și prețul abonamentelor pentru fiecare categorie de călători pot fi găsite pe pagina oficială a Direcției generale transport public și căi de comunicație.

Catastrofă în Mariupol: nu mai există medici, doar 3% dintre locuitori au acces la apă

Petro Andryushchenko, un consilier al primarului din Mariupol, a declarat că cel mult 3% din locuitorii oraşului au acces la apă.

People in the besieged city of Mariupol must urgently be protected from harm - View

Mulţi oameni sunt forţaţi să meargă pe jos kilometri întregi pentru a sta la coadă la punctele de colectare a apei, care includ fântâni, a spus Andryushchenko.

Avertizând asupra unei „crize”, el a spus că „apa de o calitate acceptabilă nu este disponibilă în oraş”.

Totodată, consilierul a arătat că nu mai există medici în Mariupol după ce lucrătorii ruşi din domeniul sănătăţii au plecat.

sursa

UE, avertizată să fie pregătită în cazul în care Rusia va întrerupe complet furnizarea de gaze

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat miercuri Uniunea Europeană să se pregătească pentru „întreruperea completă” a gazelor din Rusia.

Preşedinta Comisiei Europene confirmă un plan de rezervă dacă Rusia va întrerupe furnizarea de gaze – NordNews

Comisia intenţionează să anunţe planuri de urgenţă la nivelul UE, la jumătatea lui iulie, pentru a asigura transportul gazelor „acolo unde este cea mai mare nevoie de ele”, în cazul sistării complete a furnizării de gaz rusesc, a declarat Ursula von der Leyen, transmite digi24.ro.

Ea a informat Parlamentul European, la Strasbourg, despre progresele realizate de UE în eliminarea dependenţei de importurile de energie din Rusia, în contextul războiului din Ucraina.

Invazia rusă din această ţară a declanşat sancţiuni europene împotriva Moscovei, care a reacţionat prin blocarea unor livrări.

Ca urmare, importul de gaze naturale lichefiate (GNL) din SUA s-a triplat, pe ansamblul UE, faţă de anul 2021, în timp ce importurile medii lunare prin conductele de gaze din Rusia a scăzut cu o treime, a arătat von der Leyen.

Preşedinta CE a respins apelurile la temporizarea tranziţiei Uniunii către energia regenerabilă, deşi Europa se confruntă cu o criză energetică tot mai acută. „Noul mediu de securitate este cel mai bun argument pentru accelerarea dezvoltării regenerabilelor”, a susţinut ea, adăugând că aceste surse de energie „ne asigură independenţa faţă de combustibilii fosili ruseşti”.

Concurenţa continuă pentru resursele limitate de combustibili fosili nu va face altceva decât să crească preţurile şi să îl finanţeze pe preşedintele rus Vladimir Putin, a arătat von der Leyen. „Este evident că Putin continuă să folosească energia ca pe o armă”, a declarat ea, precizând că Rusia a sistat deja livrările de gaze către 12 state membre ale Uniunii Europene. 

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție deosebit de elegantă la Royal Ascot
Articolul anterior
O fetiță din Moldova a câștigat trofeul mare, la renumita tabăra „Artek” din peninsula Crimeea
Articolul următor