”GUGUȚĂ” aduce un iepuraş pentru orice copilaş

Colectivul artistic, Teatrul GugutaTeatrul este nu doar o modalitate pentru copii de a petrece timpul liber, dar și o oră de vis și poveste, unde fiecare copil are posibilitatea să evadeze din realitatea, deseori foarte dură.

separator

Pentru a oferi câteva momente de bucurie copiilor de la școala internat de tip sanatorial din Ivancea, Teatrul Municipal ”Guguță” își deschide ușile pentru ei.

Astfel, duminică, 26 mai, Teatrul Municipal de Păpuşi “Guguţă” organizează o acțiune de caritate, care include colectarea de ajutoare întru susţinerea copiilor de la internat și prezentarea spectacolui ”Hârjobul”.

Este un spectacol care oferă copiilor frumoasele obiceiuri, tradiţii, din care se desprinde bunătatea specifică poporului nostru.
Spectacolul va prezenta gratis pentru aceşti copii, începând cu ora 11.00. Dacă vor veni mai mulți copii, spectacolul va mai fi jucat și la ora 13. Oricine poate ajuta copii aducând jucării ca să le doneze copilașilor de la internat sau procurând un bilet pentru spectacolul sus numit. La final, toți copilașii vor fi serviți cu dulciuri.

Conducerea teatrului invită autorităţile publice centrale şi locale, instituţiile bancare, agenţii economici, ONG-urile şi misiunile diplomatice, alte organizaţii sau persoane private să îi susţină în acest proiect. Toate ajutoarele colectate vor fi donate copiilor.

Cumpără un bilet, dăruieşte un zâmbet!

Natalia Bodiu

Şi-a umilit fata ca să o înveţe să se poarte frumos. Metoda NU este recomandată de psihologi
Articolul anterior
A adormit în timpul unui interviu difuzat LIVE la TV! (VIDEO)
Articolul următor
Alte articole interesante