Gustările perfecte care conțin mai puțin de 100 de calorii

În ziua de astăzi, există o varietate mare de gustări care au mai puțin de 100 de calorii. De multe ori, însă nu ştim cu ce să ne mai omorâm foamea până vine ora mesei şi tindem să alegem acele alimente care nu ne dau senzaţia de saţietate, dar și ne mai şi îngraşă. În acest sens, nutriționiștii spun că avem multe alternative la îndemână atunci când vine vorba de gustări pe care le putem lua chiar şi atunci când suntem la serviciu sau stăm în trafic.

separator

Mai jos, îți prezint care ar fi alimentele perfecte cu puţine calorii în conținut.

Un măr copt – arată ca un desert însă furnizează o serie de vitamine şi fibre, la fel ca și un măr crud. La dorință, poți pune scorţişoară după ce scoți mărul din cuptor fără a adăuga şi calorii suplimentare. 
Grisine – 
pentru cei cărora nu le pac nucile, grisinele sunt varianta perfectă pentru o gustare. Ideal ar fi să mănânci în mediu câte șase grisine pe zi.Migdale – sunt bogate în fibre şi îți ţin foamea sub control fără a adăuga kilograme în plus. Sunt o gustare excelentă mai ales dacă își este foame când stai în trafic sau ești la locul de muncă.Felii de măr cu unt de arahide – acest tip de gustare mixează dulce cu sărat şi conţine în total 90 de calorii. Se taie mărul felii, apoi se unge cu untul de arahide.Biscuiţi din cereale integrale cu brânză – fibrele din acestă gustare te vor ține sătul între mese, iar brânza este sursă de proteine şi calciu. Mini-sandwich cu șuncă – învelește 2 felii de șuncă în 2 lingurițe de muștar și foi de salată verde și iale cu tine la pachet.Pop corn –  te poti rasfața cu popcorn pe săturate, atâta timp cât îi prepari fără ulei sau alte ingrediente.

Ai grijă de sănătatea ta!!!

Astăzi, este ziua de naștere a lui Sandu Gorgos!
Articolul anterior
Zeci de școli rămân închise din cauza ninsoriii căzute ieri
Articolul următor
Alte articole interesante