Lera Kudryavtseva spune că s-a infectat cu noul Coronavirus de la fiica ei, în vârstă de 2 ani

Prezentatoarea TV din Rusia, Lera Kudryavtseva, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut că se simte mai rău, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19. Prietenii virtuali au încercat să o ajute.

Lera Kudryavtseva a simțit schimbări care au înfricoșat-o. Gazda emisiunilor «Звезды сошлись» и «Секрет на миллион» spune că trece printr-o perioadă dificilă din viața ei, după ce și-a pierdut două dintre simțuri.

,,Au apărut principalele semne ale unui virus periculos. Mirosul și gustul au dispărut”, a spus Lera. Ea a arătat cum își petrece timpul în autoizolare. Actrița a început să urmărească serialul în vogă Netflix „The Royal Gambit”. În același timp, vedeta declară că este geloasă pe colegii ei, care acum se plimbă pe plaje, sub soarele fierbinte.

„Cum mă înfurie toți acești oameni, care sunt acum pe mări și oceane, cu fotografii frumoase și siropoase”, le-a spus ea internauților în timp ce își aplica o mască facială.

Kudryavtseva a făcut apel la toți cei care nu sunt indiferenți privind starea ei. Le-a cerut urmăritorilor săi să nu o întrebe ce mai face, deoarece această întrebare nu are sens acum. Se simte groaznic și nu vrea să vorbească despre asta.

Anterior, Lera Kudryavtseva a spus că a contractat coronavirusul de la fiica ei de 2 ani.

Coronavirusul a făcut încă 9 victime
Articolul anterior
„Te iubim incredibil de mult!”. Victoria Beckham și-a felicitat public viitoarea noră
Articolul următor
Alte articole interesante