Guz a lansat o piesă nouă inspirată dintr-un moment al vieții sale

În această toamnă, inspirația artiștilor de acasă atinge cote maxime. Interpreții își bucură fanii cu noi piese. Aseară, a mai fost lansat un videoclip nou. Guz a postat pe pagina sa de facebook videoclipul piesei „Am disparut”.

separator

Melodia este extrasă de pe albumul „Colecționez suflete”al artistului.

,,”Am disparut” este o piesă inspirată dintr-un moment al vieții mele și sper ca cei care o vor asculta să nu treacă prin aceeași situație”, a scris Guz.

Vezi video:

https://youtu.be/6nFiJUXBx3I

Un bărbat și-a ținut tatăl mort în casă timp de 15 luni, pentru a-i încasa pensia

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, Antonio Caracciolo, a fost găsit mort în casa sa, din localitatea Corigliano d’Otranto, provincia Lecce (Puglia), într-o stare avansată de putrefacție. Despre el nu se mai știa nimic de aproximativ 15 luni. În acest timp, fiul său ar fi continuat să-i încaseze pensia.

Fiul a înfășurat trupul tatălui său într-o pătură și l-a înconjurat de ventilatoare pentru a împrăștia mirosul urât. Întrebat despre tatăl său, el spunea că este în Elveția, relatează La Repubblica.

Vecinii au fost cei care au semnalat absența bărbatului. „N-a mai fost văzut prin sat din decembrie 2021 – a spus un concetăţean – şi nu se mai auzea niciun zgomot venind din casa lui.”

Mai exact, Antonio Caracciolo nu mai fusese văzut de mai bine de un an și trei luni. De parcă și-ar fi părăsit casa pentru a se muta în altă parte. Antonio Caracciolo, în realitate, nu se mutase niciodată din locuința sa din via San Leonardo, numărul 42.

De ceva vreme, polițiștii locali îl căutau pentru a-i sesiza căderea unor bucăți de moloz de pe faţada casei sale. „S-a mutat în Elveția”, le-a spus polițiștilor fiul pensionarului italian. Polițiștii au făcut cercetări și au încercat să contacteze niște rude din Elveția, dar nimeni nu știa unde este bătrânul.

În prezent, nu se poate stabili cu exactitate cauza și data decesului, dar inspecția trupului neînsuflețit de către medicul legist ar putea oferi răspunsuri.

Situația a devenit și mai șocantă atunci când s-a aflat că fiul bătrânului, Fabrizio Ruggeri, de 56 de ani, a continuat să încaseze pensia tatălui său în lunile de după dispariția sa.

Fiul este acum investigat pentru ascunderea cadavrului. Ancheta a fost demarată la dispoziția Parchetului din Lecce și în prezent sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare din partea carabinierilor.

sursa: www.rotalianul.com

Angela Similea, victima unui blestem? I-au murit soții de cancer incurabil

Diva muzicii României nu a avut o viață ușoară. A avut 4 soți și are un singur fiu, Sorin Hilgen, care locuiește acum în America. 

Angela Similea nu împlinise 20 de ani când s-a căsătorit cu un rugbist, pe nume Andi Constantin. Din cauza unei răni provocate de un sport atât de dur, primul soț al artistei a făcut cancer osos poziționat în zona genunchiului și s-a stins din viață la nici 40 de ani. Angela Similea divorțase deja de el, imediat după Cerbul de Aur din 1970, scrie avantaje.ro.

Relația cu Victor Surdu a fost o iubire răvășitoare așa cum sunt toate iubirile maturității. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, amândoi erau trecuți prin bune și rele. S-au cunoscut la câțiva ani după Revoluție când steaua de divă a Angelei intrase într-un con de umbră. România voia altceva și cerea cântăreți străini.

67316436_597682050755335_5421637342018404352_n

Pentru că, așa cum ea singură a declarat, artiștii nu au salariu, începuse să aibă probleme cu banii. Victor Surdu a fost cel care i-a plătit datoriile și care s-a îndrăgostit nebunește de ea. A fost o iubire reciprocă. Moartea lui Victor Surdu a lăsat-o pe Angela Similea neconsolată și tristă. Cancerul de pancreas este unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer care nu-ți dă nicio soluție de vindecare iar moartea este cumplită și fulgerătoare.

După decesul celui de-al patrulea soț, Angela Similea s-a retras în America la fiul ei, Sorin, pe care artista l-a făcut cu muzicianul Sorin Movileanu, cel de-al doilea soț al acesteia. Deși s-a spus despre Sorin Movileanu că ar fi murit de cancer la ficat, se pare că jurnaliștii l-au descoperit perfect sănătos judecând după pozele de pe Facebook, în Belgia.

Pasha Parfeni a plantat copaci în acest weekend. Artistul își încurajează fanii să se alăture inițiativei de înverzire a plaiului

Proaspăt ales pentru a ne reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2023 cu piesa ,,Soarele și Luna”, Pasha Parfeni este în toiul pregătirilor pentru concurs, dar nu stă nici deoparte atunci când poate fi un exemplu bun pentru cei din jur și planetă. În acest weekend, artistul a lăsat pentru o zi microfonul și s-a alăturat inițiativei de înverzire a plaiului.

,,Apelăm către toți iubitorii de natură și fani ai muzicii! Ca artist din Moldova, sunt pasionat atât de muzică, cât și de mediul casei mele. De aceea particip mereu la activitățile organizate de prietenii mei @plantamfaptebune_in_md.

Fac apel la toți să mi se alăture la plantarea copacilor și ajutarea la protejarea planetei. 🌍🌱

Copacii joacă un rol vital în ecosistemul nostru, oferind oxigen, adăpost animalelor sălbatice și ajutând la combaterea schimbărilor climatice. Și cum primăvara e aproape, acum e momentul perfect pentru plantare!

Fie că plantezi un singur copac în curtea ta sau organizezi un eveniment de plantare a comunității, fiecare copac face diferența.

Și dacă tot sunteți acolo la plantat, nu uitați să puneți Soarele și Luna ca să vă țină motivația!”, a menționat artistul pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi iarbă
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Tatiana Heghea și Roxana, într-un duet de excepție! Piesa ,,Suflet de femeie” a fost lansată
Articolul anterior
Caz revoltător într-un orfelinat din Rusia! Directoarea instituției îi obliga pe copiii neascultători să-și bea propria urină
Articolul următor