Hackerii l-au atacat pe Ionel Istrati. Interpretul a reușit să depisteze cine este infractorul! Vezi video

Ionel Istrati a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. De curând, conturile oficiale de pe retelele de socializare ale artistului au fost sparte de hackeri.

separator
„Mi s-a întâmplat pe 9 februarie. Absolut toate profilurile mi-au fost atacate, de la YouTube până la Facebook. Pe toate le-am restabilit, cu excepția contului meu de Instagram care avea 90 de mii de abonați”, dezvăluie Ionel Istrati.

Interpretul a reușit să depisteze cine este tânărul care a i-a preluat conturile.

„Îl cheama Sanane și e din Turcia. Centrul pentru combaterea crimelor informatice deja se ocupă de acest caz. Băiatul va fi tras la răspundere de partenerii instituției date din Turcia. Cu câteva zile în urmă, la 5 dimineața, tipul a făcut un live”, mai spune Ionel Istrati.

Vezi video, mai jos.

Artistul a reacționat rapid și imediat și-a făcut o altă pagină de Instagram. Acum, roagă fanii să se mobilizeze.

„Prieteni, am o noutate care de fapt nu ar trebui să schimbe nimic, dar totuși, anunț că mi-au fost sparte toate conturile în luna februarie și, din păcate, contul instagram care era foaaaarte numeros în followeri (90.000) @ionelistrati a rămas nerestabilit, de aceea vă prezint contul meu NOU de Instagram @istrati_ionel”.

Cu 8 ani in urma, Ionel Istrati a avut parte de aceeasi experienta. „Atunci ne-a fost atacat la aproape toti artistii din țară canalul de YouTube. Am găsit faptasul. S-a ales cu o amendă, îmi amintesc eu”, a povestit Ionel Istrati.

Bismobil Kitchen îți arată care sunt tendințele pentru bucătării în 2019
Articolul anterior
O tânără agricultoare din Moldova are câteva zeci de tone de prune uscate. Să-i susținem pe producătorii autohtoni!
Articolul următor
Alte articole interesante