,,Hai la masă, puișor!” – Nata Albot a lansat cea de-a doua carte de bucate

Nata Albot ne-a surprins astăzi cu o veste bună. Jurnalista a lansat cea de-a doua carte de bucate, care adună la un loc valorile și tradițiile gastronomice moldovenești. Și pentru că inspirația mai are să dea multe roade, jurnalista a anunțat că este pregătită pentru apariția celei de-a treia cărți culinare.

separator

Cartea de bucate ,,Hai la masă, puișor!” a apărut deja în vânzare.

,,It’s time to start dreaming of the third one / În ziua în care am plecat în vacanță, cei de la tipografie mi-au adus acasă primele exemplare ale cărții. Am luat cu mine unul în drum, cu gândul să îl răsfoiesc. Răsfoitul n-a avut loc cu succes. Apropo, “Hai acasă, pușor” e deja în rețeaua Librarius și pe www.nataalbot.md”, a comunicat Nata Albot pe pagina sa de facebook.

Nata Albot a lansat prima carte culinară în anul 2015.

,,Voi aduna în ea ce am mâncat mai gustos făcut de mămica mea și voi avea grijă să arăt asta prin cele mai frumoase poze care s-au făcut vreodată cu mâncarea din Moldova”, declara jurnalista la momentul respectiv.

Amintim că, în luna mai 2017, cartea de bucate a Natei Albot „Moldova din bucătăria mamei mele” a fost premiată la cea de-a 22-a ediție a concursului internaționnal „Gourmand World Cook Book Awards” desfășurat în China.

Grație Natei Albot și celebrelor sale cărți de bucate, Moldova și tradițiile ei culturale devin mai cunoscute popoarelor din întreaga lume. Și nu doar! Cărțile de rețete se pot regăsi în dulapul oricărei gospodine, care vrea să devină o maestră în ale gătitului!

Cod galben de caniculă în Moldova
Articolul anterior
Lilu, de 5 ani mamă! Vezi ce surpriză i-a făcut lui Amelie, de ziua ei
Articolul următor
Alte articole interesante