Horia Brenciu a “incendiat” scena Palatului Național din Chișinău! (FOTO)

Un artist care reușește să țină sala în aplauze timp de 3 ore, este un mare talent! Să dansezi și să glumești la ultimul concert din turneu, de parcă ar fi la primul, demonstrează o mare pasiune  față de muzică, dar mai ales, față de publicul pentru care o faci.

separator
IMG_1397

Aseară, scena Palatului Național a fost incendiată de Horia Brenciu și HB orchestra. Așa cum a promis interpretul, a cucerit definitiv publicul de la Chișinău, prin sinceritatea din scenă, prin emoțiile pe care le trăiește cu fiecare cuvânt cântat, prin energia debordantă, cu libertatea de a face tot ce-i spune inima.

7G9C8858 7G9C8894 7G9C8913

Și dacă publicul de la noi este obișnuit să vina la un concert, iata ca de acestă dată a asistat la un show de excepție, cu voci deosebite, cu instrumentiști care cântă cu vocea și vocaliști care joacă precum niște actori cu experiență. Acest concert a fost pe placul publicului din Chișinău, pentru că a aplaudat (cu mici pauze) tot spectacolul. Horia nu doar că s-a ținut de cuvânt când a promis că va aduce surpreze la Chișinău, dar și atunci când a promis că Julie Mayaya va ajunge împreună cu el să cunoască mai aproape publicul din România și Moldova.

IMG_1469 IMG_1495

Părinți și copii, bunei și perechi de îndragostiți, tineri și cei din generațiile mai mari, interpreți și politicieni – toți au devenit spectatori alintați de muzica marca Horia Brenciu. Deși spectacolul a luat sfârșit la ora 22.30, copii au dansat în faţa scenei și au adus flori interpretului, pâna la ultimul cântec. Și cine dacă nu copiii sunt cei mai sinceri la toate și inclusiv la alegerea muzicii și a interpreților.

IMG_1384“Îi mulţumesc lui Horia Brenciu pentru energia care mi-a oferit-o aseara… nu pentru o zi, nu pentru o lună, ci pentru mult timp înainte. Am avut ocazia să văd un spectacol inedit, un show bine regizat, un dialog permanent cu spectatorii și nu doar dialog, ci mai degrabă i-am descoperit talentul de dirijor al cărei orchestre era chiar publicul adunat la Palatul Național. Eu chiar am avut ce învăța, o lecție bună pentru artiștii de acasă…”, a spus Corina Țepeș.

7G9C8906 7G9C8926 7G9C8959

Spectacolul ”Fac ce-mi spune inima”, cu lansarea albumului ”40”, a trecut prin 14 orași din România și s-a încheiat la Chișinău. Interpretul recunoaște că nu în zadar a ales orașul nostru pentru a pune punct turneului din acest an.

7G9C8931

”Aici oamenii sunt dulci ca mierea și te primesc cu brațele deschise. În fața lor poți să cânți și să dansezi până dimineață și ei tot nu te lasă să pleci. Este pentru a doua oară când vin la Chișinău, dar cu siguranță nu și ultima. Vreau să intru în casa fiecarui spectator, că tare îmi este drag”, a spus Horia Brenciu.

7G9C8970
 
7G9C8979 7G9C8997 7G9C9015 IMG_1249 IMG_1251
IMG_1256 IMG_1258 IMG_1264 IMG_1317 IMG_1340
IMG_1343 IMG_1349 IMG_1375 IMG_1414 IMG_1440
IMG_1462

Natalia Bodiu

Nepoatele gemene ale prințesei Diana, fabuloase pe covorul roșu de la Cannes

Eliza și Amelia Spencer, nepoatele gemene ale prințesei Diana, au avut o apariție spectaculoasă la premiera „Top Gun: Maverick”, de la Festivalul de Film de la Cannes. Cele două frumuseți au îmbrăcat rochii elegante, lungi până în pământ, accesorizate cu bijuterii argintii, iar blițurile fotoreporterilor le-au reperat imediat.

Nu se îmbracă identic, dar au grijă mai mereu să se asorteze sau să meargă pe aceeași linie vestimentară. Imposibil de deosebit la prima vedere, Eliza și Amelia sunt mari iubitoare de haine de brand și știu cum să facă să strălucească la fiecare apariție publică, așa cum s-a întâmplat la Festivalul de Film de la Cannes din 2022.

Lady Eliza Spencer și Lady Amelia Spencer, la premiera ‘Top Gun: Maverick’ de la Festivalul de Film de la Cannes 2022.

amelia si eliza spencer

Lady Eliza a îmbrăcat o rochie neagră, cu aplicații strălucitoare, crăpătură pe picior și decupaje în zona taliei. A ales cercei candelabru și o coafură simplă, cu părul îndreptat perfect și lăsat pe spate. Sora ei, Amalia, a purtat o rochie neagră, din voal, pe un umăr, cercei lungi și părul prins într-o coadă impecabilă.

amelia si eliza spencer
Amelia și Eliza Spencer, nepoatele gemene ale prințesei Diana, la Festivalul de Film de la Cannes 2022. / Foto: Profimedia

Eliza și Amelia sunt nepoatele prințesei Diana, fiicele lui Charles Spencer și ale Victoriei Aitken. Deși nu sunt la fel de cunoscute ca sora lor cea mare, Kitty Spencer, care și-a creat deja un nume în lumea modei și a devenit imaginea unor branduri de lux, gemenele vin tare din urmă. Acestea mai au un frate, Louis, viconte de Althorp, despre care se spune că va moșteni domeniul și casa în care a copilărit prințesa Diana. De asemenea, mai au un frate de aproape 19 ani, din cea de-a doua căsătorie a mamei lor.

Gemenele Spencer aveau cinci ani când a murit prințesa Diana

În vârstă de 29 de ani, Eliza și Amelia nu au simțit pe deplin influența pe care o avea prințesa Diana, mai ales că au copilărit în Africa de Sud, nu în mijlocul tuturor evenimentelor din Londra. Când fosta soție a prințului Charles a murit, fetele aveau doar cinci ani, însă cu timpul, când au ajuns la maturitate, gemenele Spencer au cunoscut ce putere avea cea supranumită prințesa inimilor și cât de iubită era.

„Dintotdeauna am știut-o doar ca mătușa noastră. Era incredibil de caldă și iubitoare. Crescând în Africa de Sud, nu am știut cât de cunoscută e la nivel mondial și ce rol avea, am realizat însă ani mai târziu. Întotdeauna făcea tot posibilul să se conecteze cu noi, avea acel talent de a citi inimile copiilor”, a povestit Eliza Spencer în 2021, pentru revista Tatler, într-unul dintre primele interviuri pe care ea și sora ei le-au acordat presei.

amelia si eliza spencer

sursa

7 ani fără Ana Barbu. Mesajul emoționant publicat de Natalia Barbu: ,,A venit pe lume o bucățică din tine pe nume Vera…”

Au trecut șapte ani de la trecerea în neființă a solistei Ana Barbu. Plecarea interpretei a lăsat în inimile celor dragi un gol dureros care nu este vindecat nici până astăzi. Natalia Barbu a comemorat această zi tristă pentru familia sa publicând un mesaj emoționant.

Patru ani fără Ana Barbu. Vezi ce mesaj emoționant a scris Natalia Barbu la  o postare

„Scumpa mea mamică, femeie lumină și iubire! Au trecut 7 ani fără tine, ai plecat la îngeri si sper că ești bine acolo în Brațele Divine! Înt-o zi cu soare din august, a venit pe lume o bucățică din tine pe nume Vera. Cât de mult mi-aș dori să fii aici cu noi, să ne bucurăm împreună de copiii mei, sunt sigură că ai fi o bunică minunată! Te iubim și ești în inimile noastre mereu”, a scris Natalia Barbu.

Natalia Barbu, îngenuncheată de durere! Mama ei a murit azi dimineaţă |  Spynews.ro

Interpreta a distribuit pe Facebook și melodia sa Elegie, o piesa dedicata în anul 2018 mamei sale. 

Interpreta de muzică populară Ana Barbu a decedat la vârsta de 56 de ani, după lupta pierdută cu o boală rară incurabilă.

Doi comandanți ucraineni se află încă în uzina Azovstal și spun că „lupta continuă”

În timp ce sute de soldați ucraineni au părăsit uzina Azovstal săptămâna aceasta după ce s-au predat rușilor, în oțelărie mai sunt cel mai probabil alte câteva sute, printre care și câțiva comandanți, inclusiv Bohdan Krotevici, care spune că „lupta continuă”, relatează CNN. De asemenea, comandantul adjunct al regimentului Azov, Sviatoslav Palamar, neagă informația propagandei ruse că s-a predat și a părăsit uzina Azovstal.

Maiorul Bohdan Krotevici a postat, în ultimele zile, frecvent pe conturile sale de socializare, vorbind despre tactici militare și lupta pentru Ucraina, dar nu despre ce s-ar putea întâmpla cu el.

Într-o postare de miercuri, el a sugerat că nu se va preda, spunând că „lupta continuă”.

Imagine

Într-o postare pe Instagram, Krotevici le-a spus colegilor săi de luptă: „Războiul nu s-a terminat, războiul la scară largă tocmai a început. Va trebui să deveniți comandanți și să preluați controlul, sau să fugiți și atunci veți suferi pierderi și mai mari”.

Krotevici a spus că „Rusia, ca și Statele Unite, era obișnuită să lupte împotriva unor țări mult mai slabe și fiecare problemă a fost rezolvată prin bombardamente masive de artilerie sau raiduri aeriene. Suntem mai slabi în potențialul militar, dar încrederea în sine a inamicului este asul nostru din mânecă.”

Comandantul adjunct al regimentului Azov, Sviatoslav Palamar, a distribuit și el un video în care neagă informația propagandei ruse că s-a predat și a părăsit uzina Azovstal.

„Glorie Ucrainei! Este ziua 85 de război. Conducerea și cu mine suntem în incinta uzinei Azovstal. Operațiunea continuă, ale cărei detalii nu le voi divulga”, a spus el.

Imagine

Unii politicieni ruși au propus ca comandanții Azov să fie judecați ca criminali de război dacă sunt reținuți. Presa de stat rusă se referă frecvent la ei drept „neonaziști” și naționaliști militanti.

În timp ce Rusia a susținut că peste 1.700 de soldați ucraineni s-au predat începând de luni de la uzina Azovstal, inclusiv potrivit lui Denis Pușilin, liderul regiunii separatiste pro-ruse Donețk, comandanții trupelor ucrainene de la Azovstal care se ascundeau în buncărele și labirintul de sub oțelărie nu s-au predat încă.

Între timp, un oficial militar ucrainean a spus că evacuarea uzinei continuă și că Rusia își va respecta cuvântul de a trata soldații conform legislației internaționale.

Comitetul Internațional al Crucii Roșii a declarat că a înregistrat sute de prizonieri de război ucraineni care au părăsit fabrica.

sursa

Bacteriile radioactive ar putea vindeca cancerul pancreatic!
Articolul anterior
Descoperă-le pe “miresele” acestei luni!
Articolul următor