Horia Brenciu, despre adopția celui de-al cincilea copil: ,,Totul se poate împlini”

Horia Brenciu, juratul de la Vocea României, își dorește să înfieze al cincilea copil. Artistul, în vârstă de 45 de ani, și soția sa, producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu,în vârstă de 49 de ani, cresc și educă împreună patru copii: Andreea, Maria, Mina și Toma.

separator
Mina este copilul comun al ciplului, iar Toma este băiețelul pe care soții l-au înfiat.

,,Toma este eroul tuturor. Sigur că feblețea lui e mama, dar, de când s-a făcut mai măricel, preferă să petreacă tot timpul cu mine, așa, ca-ntre băieți. Prima lecție de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total. A fost și dorința lor să se întâmple asta și au fost de-a dreptul încântate de venirea lui. Acum avem ceva probleme cu răsfățul… Mina, chiar dacă este cea mai apropiată de vârsta lui, e foarte protectoare, asumându-și de multe ori toate năzdrăvăniile pe care le face Toma”, a declarat Horia Brenciu, pentru viva.ro.

Horia Brenciu a declarat că își dorește al cincilea copil. Prima oară a durat aproximativ trei ani procedura. ,,Toma „a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înțeles, o dată-n plus, că, dacă ți-e dat să primești ceva, totul se poate împlini”.

Artistul are câteva sfaturi pentru cuplurile care își doresc să adopte.

,,Adopția este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult dorește un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiți de orice efort, supărare sau frustrare. Eu cred că în România mai sunt multe lucruri la care trebuie să lucrăm. Adopția este, cu siguranță, unul dintre ele. Dar am decis de la o vreme să nu mă mai plâng și să acționez. Să nu mai aștept pe altcineva s-o facă și să fiu eu cel care trece la acțiune și face ceva concret”, a mai spus artistul.  

Dovada că Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil. Presa britanică i-a surprins burtica
Articolul anterior
Republica Moldova poate primi gaze din România. Acum este posibil
Articolul următor
Alte articole interesante