Horia Brenciu este fanul filmelor pentru adolescenți

Carismaticul antrenor de la ”Vocea României” nu încetează să-și uimească fanii. Apreciat pentru talentul, dar și nebunia sa, interpretul are fani de diferite vârste, poate chiar mai mulți adolescenți. Numărul acestora însă s-a dublat odată cu afirmația lui Horia că este fan al filmului ”Pariu cu viața”.

separator

”Eu sunt un fan al filmului, dar sunt și un foarte mare fan a muzicii, iar atunci când cele două se îmbină pe micul ecran și muzica și filmul nu pot decât să mă bucur foarte tare pentru acest fenomen. Cred că cel mai plăcut produs pe care îl poți livra publicului este o combinație între muzică și actorie, ceea ce exact s-a întâmplat cu „Pariu cu viața” și cu „Lala Band”.

Mai mult, Horia Brenciu va fi alături de trupa-vedetă din serialul ”Pariu cu viața”  într-un show grandios, cu o scenografie impresionantă, jocuri de lumini, lasere spectaculoase și momente muzicale.

”Atunci când un produs românesc umple sălile, bucuria mea se triplează. Atunci când acea trupă mă invită pe mine să cânt alături de ea și mă refer aici la fenomenul Lala Band, atunci bucuria mea e și mai mare” a declarat Horia Brenciu.

Adrian Ursu prinde momentul!
Articolul anterior
Seara femeilor VIP
Articolul următor
Alte articole interesante