Horia Brenciu, mesaj de iubire adresat soției sale: „O iubesc și nu aș putea să trăiesc fără ea”

Horia Brenciu a atras atenția ieri, 21 ianuarie, cu o postare făcută pe rețelele de socializare. Artistul i-a adresat un mesaj de iubire soției sale, Alice Dumitrescu, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Postarea a adunat un număr record de aprecieri din partea publicului.

Horia Brenciu și-a recunoscut public iubirea pentru soția sa, Alice Dumitrescu, căreia i-a urat „La mulți ani”.

,,Astăzi este ziua lui Alice, soția mea. O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâția ani. 😘 Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. La mulți ani, iubirea mea ❤️”, a scris artistul în dreptul imaginii de mai jos pe care a atașat-o.

Internauțiii au scris peste 11 mii de mesaje frumoase și gânduri alese pentru Horia, soția și familia prezentatorului tv.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu, producătoare de televiziune, sunt împreună de 15 ani. Cei doi au o fetiță, Mina, și un băiețel înfiat, Toma.

Din căsnicia anterioară, Alice are două fete, Andreea și Maria, pe care cântărețul le-a crescut ca fiind ale lui.

Anunțul făcut de Horia Brenciu despre soția lui, Alice Dumitrescu: „O iubesc și nu aș putea să trăiesc fără ea”
Anunțul făcut de Horia Brenciu despre soția lui, Alice Dumitrescu: „O iubesc și nu aș putea să trăiesc fără ea”
horia-brenciu-si-familia-1
horia-brenciu-si-familia-3

Colete din Republica Moldova, trimise către conaționalii de peste hotare, reținute de polițiștii de frontieră

Colete din Republica Moldova, cu bunuri în valoare de peste 25.000 lei românești, echivalentul a peste 100.000 de lei moldovenești, care urmau să ajungă la moldovenii de peste hotare, au fost reținute pe 25 ianuarie de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit Poliției de Frontieră din România au fost supuse controlului patru autoutilitare încărcate cu bagaje şi colete. Astfel, au fost depistate 1248 litri de vin, 230 litri cu alcool şi 218 kilograme de produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă, brânză), de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoanele nu deţineau documente legale.

Alcoolul a fost confiscat, iar bunurile de origine animală au fost predate autorităţii sanitar veterinare pentru a fi distruse.

Persoanele care transportau coletele au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 125.000 de lei moldovenești.

Camioane cu lemne din România, în drum spre Chișinău

Primele cinci camioane cu lemne de foc din România urmează sa ajungă astăzi în Republica Moldova. E o primă tranșă din cei 130 mii de metri cubi de lemn cumpărați din România cu sprijinul Înaltului Comisariat a Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Doar 24 de camioane cu 307 metri cubi de lemn confiscate în 2021 în urma  apelurilor privind transporturi suspecte de lemn

Reprezentanţii Ministerului Mediului de la Chișinău au declarat că lemnele vor fi distribuite solicitanților din raioanele Glodeni și Cantemir, deoarece în aceste regiuni este mai puţin teren împădurit. Lemnele vor ajunge la primării și apoi vor fi distribuite pensionarilor, veteranilor de război şi persoanelor vulnerabile.

Lemnul de foc a fost cumpărat din România la un preţ preferenţial. Deşi iarna şi-a intrat de mult în drepturi, mulţi dintre cetăţenii care au vrut să cumpere lemne de la stat și sunt inscriși pe listele de aşteptare, nu au primit nimic.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Misterul din jurul morții lui Christian Dior. Lucruri neștiute din viața designerului
Articolul anterior
Actele de studii de orice tip vor putea fi disponibile și în format electronic
Articolul următor