Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie în parte

Februarie este luna iubirii, de aceea sentimentele ocupă un loc important în această perioadă, dar nu trebuie să ne acapareze atenția în totalitate. Vestea bună e că avem energie din plin și putem demara sau finaliza proiecte la care visam demult, vestea proastă e că prea multă agitație crește riscul de conflicte și accidente. Nu te lăsa distrasă de la activitățile zilnice, nici nu lua decizii importante, fiindcă astrele predispun la dezorganizare și lipsa de control în prima parte a lunii. În plus, sunt favorizate nesiguranța și suspiciunile, pe care e bine să le ținem strâns în frâu.

separator

Berbec: ai șanse de câștiguri suplimentare

Aglomerația de astre din semnul tău, Uranus, Marte și Venus la un loc înseamnă supradoză de energie și o tendință și mai greu de stăvilit de a reacționa sub puterea primului impuls. Gândește-te de zece ori înainte să vorbești, ca să nu faci vreo gafa și să-ță pui relațiile în pericol! La serviciu iți dai interesul și ai șanse de câștiguri suplimentare. Nu te suprasolicita, ai nevoie și de odihnă!

Taur: viața sentimentală este destul de tumultoasă

Cu sănătatea nu stai tocmai bine, ești mai sensibil decât de obicei, ba te doare una, ba alta, ba răcești și nu știi de ce. În prim-plan este cariera. Ai idei originale, inițiative picate la țanc și e foarte posibil să avansezi pe scara ierarhică sau măcar să primești un bonus consistent. În orice caz, banii trag la tine în februarie. Iar viața sentimentală e destul de tumultoasă, nu te plictisești!

Gemeni: fă-ți mai mult timp pentru cei dragi și pentru tine

Sunt bine aspectate călătoriile, mai ales cele care presupun trecerea graniței către alte hotare. La muncă parcă treburile nu se mai termină, stai peste program și te resimți. Oboseala care te-a cuprins nu-ți trece dacă nu faci o schimbare drastică în program: măcar câteva zile la rand dormi înainte de miezul nopții, opt ore la rând. Și fă-ți neapărat mai mult timp pentru cei dragi și pentru tine!

Rac: luna ta norocoasă

Luna te ajută să-ți aduni forțele și să-ți folosești energia interioară în cel mai productiv mod. Ești foarte comunicativă, te faci înțeleasă din prima și atragi multe simpatii. Angoasele care te încearcă din cand în când trec de la sine cu un pic de meditație, gânduri bune și răbdare. Daca-ți dorești demult un lucru și ți se ivește ca din senin o oportunitate să-l obții în februarie, nu ezita, e cu noroc!

Leu: apar șanse de noi colaborări profesionale

Nervozitatea excesivă din timpul zilei nu-ți dă pace nici noaptea, când nu te odihnești bine pentru că mii de gânduri te macina și nu te lasă să adormi. Daca nu faci deja sport, e obligatoriu să te-apuci. Consumă excesul de energie și te epuizează suficient încât să dispară toate problemele cu somnul și cu nervii. Pe plan profesional poți primi sfaturi prețioase de la un vechi prieten și apar șanse de noi colaborări.

Fecioara: simți nevoia de atenție și o meriți

Micile crize de nervi cu care i-ai obișnuit pe toți se accentuează luna asta, așa că ar fi bine să faci ceva și să te controlezi ca sa nu pui lumea pe fugă. Simți nevoia de atenție și o meriți, dar e precaut s-o obții prin metode mai pașnice, nu batând din picioare. Nu-ți risipi banii pe lucruri inutile și nu sta toate weekendurile îngropată în facturi, proiecte diverse și treburi gospodărești!

Balanța: la serviciu toate vor merge bine

Mai puțină vorbărie și mai multă acțiune, de asta ai nevoie ca să ajungi cu treburile la zi. Daca te simți sleită de puteri, de vină ar putea fi, pe lângă agitația infernală de luna asta, alimentația dezorganizată. Nu sări peste mese, nu te înfometa și nici nu face excese, altfel digestia și kilogramele în plus iși vor da de furcă! La serviciu toate-s bune, colegii se simt bine în compania ta și șeful e încântat că te are în echipă!

Scorpion: sănătatea ți-e cam vulnerabilă în perioada asta

Nu e momentul să grabești lucrurile nici pe plan personal, nici profesional. Lasă-le să vina de la sine. Chiar daca n-ai stare, nu te enerva, încearcă să fii îngăduitoare și flexibilă. Dacă te agiți, stresul te poate împinge către frigider, iar alimentația în exces iți provoacă dureri de cap și de stomac. Nu neglija niciun simptom, fiindcă sănătatea ți-e cam vulnerabilă în perioada asta.

Săgetător: e posibil să întâlnești oameni de pe alte meleaguri

Simți că vrei și poți să le faci pe toate, dar ia-o mai ușor! Dacă ai crescut doza de băuturi alcoolice consumate seara pentru buna-dispoziție sau de energizante băute de-a lungul zilei pentru extraeficiență la serviciu, ți-ar prinde bine câteva zile de pauză, în care să bei doar… apă. E posibil să întâlnești oameni de pe alte meleaguri sau să ai de-a face cu alte culturi, chiar dacă nu pleci nici măcar din oraș.

Capricorn: în cuplu iți merge ca pe roate

Nu e pe gustul tău mersul la Biserică sau la clasele de yoga, dar ceva-ceva tot trebuie să faci ca sa-ți recapeți liniștea interioară. Citește mai mult sau eliberează-te prin mișcare de energia negativă acumulată pe fond de stres! Dacă sufletul e un pic tulburat, în schimb ai mintea limpede și iei decizii bune. În cuplu iți merge ca pe roate, cu condiția să nu aduci în discuție problemele financiare fix acum!

Vărsător: simți nevoia de o schimbare

Un pic de disciplină în rutina zilnică ți-ar prinde bine luna asta. Încearcă să te culci mai devreme, să dormi mai mult, să mananci după un program bine stabilit. Daca-ți trec pe la urechi zvonuri legate de cineva apropiat, nu crede și, mai ales, nu reacționa până nu cercetezi. La locul de muncă s-ar putea să treci prin stări contradictorii, să simți nevoia de o schimbare. Cântarește bine lucrurile înainte să acționezi.

Pești: cu sănătatea stai excelent de bine

Ție-ți merge strună cam pe toate planurile în februarie. Cu sănătatea ești pe val, chiar și afecțiunile de care credeai că nu mai scapi bat în retragere ca din senin. Cheltuiești un pic mai mult decât ți-ai propus, dar ai nevoie și iți prinde bine un mic răsfăț. Ai grijă să nu cazi pradă excesului de zel, nu te oferi să ajuți pe toată lumea, mai ales la serviciu, ca să nu te supraaglomerezi.

Sursa

Vine primăvara? Meteorologii anunță temperaturi de până la +15 grade
Articolul anterior
Pe străzile Capitalei vor circula troleibuze dotate cu aparate de aer condiționat
Articolul următor
Alte articole interesante