Hoții au furat peste 52.000 de euro, aur și alte bunuri dintr-o gospodărie din satul Mărculești

Un bărbat a fost reţinut pe urme fierbinţi după ce a comis un furt în proporții deosebit de mari, de unde a sustras bani, bijuterii din aur precum și două pistoale.

separator
Polițiștii au fost alertați pe data de 2 septembrie, precum că în comuna Mărculești din raionul Florești, dintr-o gospodărie, persoane necunoscute, prin deteriorarea lacătului uşii de la intrare, au pătruns într-o locuinţă, de unde dintr-un safeu au furat bani în sumă de 52.500 euro, 158.000 de lei, mai multe bijuterii din aur, un navigator, un pistol cu glonț de model MP446 Viking, cal. 9×19 şi un pistol de model Walteher P22 22Lr, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma unor investigații, forţele de ordine au identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, originar din raionul Călărași, fiind unul dintre suspecți.

Acesta a fost reținut, iar în urma percheziției la domiciliul său, o parte dintre bunurile sustrase au fost depistate și ridicate.

Pentru moment, se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru identificarea și reținerea altor suspecți în comiterea infracțiunii.

Actrița care a avut o copilărie dificilă, a ajuns una dintre cele mai frumoase și iubite staruri din întreaga lume
Articolul anterior
Un tânăr de 19 ani a fost găsit fără suflare într-o pădure din Chișinău. Mesajul trimis înainte să dispară
Articolul următor
Alte articole interesante