Hugh Jackman, supus unei noi biopsii pentru a afla dacă i-a recidivat cancerul

Starul îşi îndeamnă fanii să nu repete greşeala lui din copilărie şi să prevină cancerul.

Hugh Jackman vrea ca fanii lui să știe cât de importantă este prevenția în cazul cancerului de piele. Starul din „X-Men” a fost supus unei noi biopsii, pentru a afla dacă boala a recividivat: „Nu faceți ca mine când eram copil – purtați protecție solară”. 

Actorul în vârstă de 52 de ani a fost diagnosticat în urmă cu opt ani. A fost deja tratat pentru cancer de piele la nas de cinci ori. Vedeta din „The Music Man” a postat un videoclip pe Instagram, în care apare cu un bandaj pe nas, povestindu-le fanilor despre cea mai recentă vizită la dermatolog în care a spus că vrea doar să-şi anunţe fanii să fie precauţi.

„Tocmai am mers să-i văd pe Lisa și Trevor, medicii mei. Au observat o formațiune puțin neregulată, așa că au făcut o biopsie. Deci, dacă apar fotografii cu mine astfel, nu vă speriați. Vă mulțumesc pentru griji. Vă voi anunța personal ce se întâmplă mai departe, dar ei sunt optimiști. Nu uitați: mergeți la control și purtați protecție solară. Nu faceți ca mine în copilărie. Alegeți protecția solară.”

În 2015, Hugh declara pentru People că a fost șocat să afle diagnosticul pus de medici: carcinom bazocelular. 

iPhone13, cel mai aşteptat gadget, vine la un preţ şocant
Articolul anterior
Anunţ important pentru cei care merg în România!
Articolul următor