Iarmarocul prețurilor mici începe la Bicomplex, reduceri de până la -80%!

Moldovenii vara nu se odihnesc, iar unii chiar nu merg în vacanță pentru că s-au apucat de reparații. Acest lucru este confirmat atât de ei, cât și de vânzătorii magazinelor de materiale de construcții, care declară că în sezonul estival vânzările cresc semnificativ.

separator

Dacă îți dorești să faci unele economii în plan de materiale de construcții, compania Bicomplex îți oferă o oportunitate excelentă. Deja al 5-lea an consecutiv, Bicomplex organizează în luna august promoția ,,Iarmarocul prețurilor mici’’.

În magazinele Bicomplex din Chișinău, Bălți, Orhei și Leova vă așteapta reduceri de până la -80%  la gresie și faianță, laminat, covoare, linoleum, uși și obiecte sanitare și multe altele!

 De ce să alegi Bicomplex?

– Importator direct de la producător

– Cel mai bun raport preț/calitate

– Stoc permanent de marfă în depozit

– Transport și livrare în orice colț al țării(conform tarifelor stabilite)

– Design 3D gratuit la gresie și faianță

– Sistem flexibil de reduceri

– Suport informațional și consultanță gratis

Bicomplex SRL – cu noi construiește toată țara!

Compania Bicomplex SRL a fost fondată în anul 1995, având ca scop importul și comercializarea cu amănuntul şi angro a materialelor de construcție și de finisaje, devenind în prezent unul din liderii pe piața din Republica Moldova.

Compania Bicomplex una dintre cele mai dinamice companii din domeniu, deoarece a reușit până în prezent să deschidă centre comerciale proprii și depozite angro în toată țara.

Obiectivul este de a oferi cumpărătorilor soluții inovatoare și complete la un preț accesibil. Pentru realizarea acestui obiectiv, Bicomplex se orientează spre importarea directă de la producătorii internaționali a celor mai diverse și mai necesare tipuri de mărfuri:

gresie și faianță – Baldocer (Spania), Mijares (Spania), Gomez (Spania), Halcon (Spania), Ceramica Paradyz (Polonia), Berezastroymateriali (Belorusia), Kai (Bulgaria), Atlas Cocorde (Rusia), Italon (Rusia), Epicentr-k (Ucraina).

linoleum, mochetă şi traverse – Serbia sub brandul internaţional Tarkett (Germania)

covoare –Sintelon (Serbia)

laminat – Tarkett(Germania), YLDIZ (Romania), Rezult (Ucraina), Kronostar (Rusia).

parchet stratificat, lamele – Tarkett (Germania).

obiecte sanitare – Geberit (Elveţia), Colombo (Ucraina), Della (Rusia), Sower (Turcia), Potato (China)

uși de interior – Novyi Stili (Ucraina)

uși  metalice – Ferroni (Rusia), MetaLux (Belarus).

Găsiți centrele comerciale Bicomplex în următoarele orașe:

CHIȘINĂU ȘOS. MUNCEȘTI 89

022 50 50 90

bicomplex@bicomplex.md

BĂLȚI, STR. FEROVIARILOR 85

0231 572 10

LEOVA, STR. INDEPENDENȚEI 7

0263 224 35

ORHEI, STR. M. SADOVEANU 11

0235 211 90

42 de ani de la cel mai grav accident de circulație din România. 48 de oameni au murit înecați într-o mlaștină

Ieri, 29 iunie, s-au împlinit 42 de ani de la cel mai grav accident înregistrat în România, în urma căruia 48 de persoane au murit. Tragedia infiorătoare a fost ascunsă opiniei publice de regimul Ceaușescu. “Podul celor 48 de cruci” este si acum martor al acelui tragic eveniment.

Ieri, 29 iunie 2022, s-au împlinit 42 de ani de la cel mai grav accident rutier înregistrat in România.

Accidentul a avut loc pe 29 iunie 1980, în județul Botoșani, înainte de intrarea în satul Huțani, pe actualul Drum European E 58, în zona numită „Șapte poduri”, transmite Realitatea.net.

Autobuzul era plin cu muncitori navetiști, angajați la o fabrică din Suceava. Fiind zi de sărbătoare, autobuzul era supraaglomerat: cu toate că mașina avea o capacitate de 40 de locuri, șoferul a îngrămădit în vehicul 83 de suflete – bătrâni și tineri, femei și copii, scrie Monitorul de Botoșani.

După ce a trecut de podul peste Siret, în drum spre Huțani, la un moment un cauciuc a explodat, iar, autobuzul arhiplin a ieșit de pe șosea, a rupt balustrada unui pod și s-a răsturnat de la circa șase metri înălțime într-o mlaștină adâncă.

Din cauza greutății, autobuzul s-a scufundat în mâl, toți cei 83 de oameni văzându-se prinși într-o capcană a morții. Cei mai mulți nu au mai reușit să iasă la suprafață și au murit înecați. Numai 35 de călători au reușit să supraviețuiască, purtând în suflet mărturia celui mai grav accident petrecut vreodată în România.

Trupurile neînsuflețite au fost scoase cu greu la mal și duse la morgă cu camioanele. Șoferul autobuzului și-a pierdut și el viața în accident, așa că nimeni nu a mai răspuns pentru tragedia de atunci. În schimb, mlaștina a fost acoperită cu pământ, autoritățile încercând să șteargă orice urmă.

Presa vremii nu a mediatizat cazul, în publicațiile comuniste menționându-se doar că un autobuz ce se deplasa de la Suceava spre Botoşani a fost implicat într-un accident rutier, fără a se preciza nimic despre victime, o practică obișnuită a acelor vremuri.

Abia după revoluția din 1989 rudele celor decedați au reușit să pună cruci în memoria celor care și-au pierdut viața în accident, în apropiere fiind montat și un panou pe care au fost menționate numele tuturor victimelor.

Cunoscuta prezentatoare TV britanică Deborah James s-a stins la doar 40 de ani

Faimoasa jurnalistă britanică Deborah James a încetat din viață. Angajata celor de la The Sun și BBC a pierdut lupta cu cancerul intestinal la doar 40 de ani.

Vedeta de televiziune a fost răpusă de cancerul intestinal la vârsta de 40 de ani, marți, 28 iunie.

Cancerul a provocat moartea jurnalistei Deborah James. Ziarista britanică de 40 de ani și-a dat ultima suflare în pace, potrivit anunțului făcut pe contul ei oficial de Instagram. Familia i-a fost alături în ultimul moment.

„Cu multă tristețe, anunțăm moartea lui Dame Deborah James, cea mai minunată soție, fiică, soră și mamă.”, se arată în mesajul public.

Gazda podcastului BBC a fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016 și și-a documentat experiența ca BowelBabe pe social media. Totodată, a creat Fundația BowelBabe, care strânge bani pentru studii clinice și cercetare în cazul cancerului.

Deborah James era căsătorită și avea doi copii.

Deborah James Parents, Morther, Father, Family Background
Deborah James of You, Me & the Big C on being Bowelbabe and losing Rachael  Bland | The Times Magazine | The Times

Un bărbat din Cimișlia s-a spânzurat de un copac din curtea casei

Un bărbat de 62 de ani din satul Gura-Galbenei, raionul cimișlia a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei.

Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 4 al spitalului din Leova. Era în  depresie, după moartea soției - SafeNews

Tragedia a avut loc în această seară în jurul orei 20:40, transmite deschide.md.

Potrivit poliției, acesta a fost găsit de fiul său care ar fi venit în vizită.

Poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele pe acest caz.

Tragedie la Leova. Un băiat de 16 ani s-a înecat într-un iaz din localitate
Articolul anterior
332 cazuri noi de Covid-19, înregistrate în ultimele 24 ore
Articolul următor