Iarnă de neuitat! Vezi unde poți merge cu copiii la săniuș

Iarna este în toi și e păcat să nu profiți de aceste zile pline de zăpadă și să mergi cu cei mici la pârtiile special amenajate pentru o distracție la maxim.

separator

Iată cele mai frumoase locuri unde copii se pot da cu sania:

  • Călărași – la 50 de kilometri de Chişinău este amenajată o pârtie perfectă pentru săniuș. Ia-ți sania și bucură-te de zăpadă, alături de copii, atât cât mai este posibil.
  • Dănceni – și în satul Dănceni din raionul Ialoveni este o pârtie pentru toți pasionații de săniuș. Crează-le amintiri copiilor tăi, ia o sanie și mergeți să vă distrați și să “înghețați” împreună.
  • Ungheni – iar la Bahmut Club vă puteți bucura de o pârtie special amenajată, care vă așteaptă cu tot cu săniuțe.
  • Butuceni – pârtia pentru săniuș se află pe teritoriul fermei pensiunii Butuceni, iar la final, tot acolo puteți gusta din izvarul, ceaiul și cornișoarele pregătite special pentru cei care vin la săniuș la Orheiul Vechi, scrie orheianca.eu. Pârtia de la Pensiunea Butuceni este iluminată, așa că vă puteți da cu sania și sub clar de lună.
  • Dino Park – lângă Circul din Chișinău, vă puteți da cu sania la Dino Park, unde este o pârtie special amenajată.

Dacă nu vrei să mergi prea departe pentru a te bucura de zăpadă, poți merge la derdelușurile din Valea Morilor, din curte sau din orice alt parc.

Sursa

Mai multe puncte vamale, cu România și Ucraina, închise! Care este situația la moment?
Articolul anterior
Kătălina Rusu a lansat o superbă piesă despre dragoste, în miez de iarnă
Articolul următor