Iată ce spune despre Moldova un blogger german care a vizitat mai multe țări din lume!

Anas Amireh are 33 de ani și este pilot de profesie. Tânărul este pasionat de călătorii și a vizitat o mulțime de țări. Acesta vorbește pe blog-ul său despre experiențele din călătorii și își împărtășește impresiile cu cei 200 de mii de abonați pe care îi are pe contul de Instagram.

separator
xx

Anas a vizitat și țara noastră, despre care scrie: ,,Moldova: o călătorie înapoi în timp”.

,,De fapt, cred că Moldova este unul dintre cele mai bine păstrate secrete de pe pământ, scrie Anas. Am zburat de la Munich spre Moldova. Aeroportul este mic și vechi, am luat un taxi spre hotel, drumurile sunt vechi, dar în același timp țara este înverzită de o mulțime de arbori plantați pe marginea drumurilor. Chișinăul, capitala, nu este un paradis pentru turiști, pentru că nu îți oferă prea multe locuri să vizitezi.yy

Cel mai bun lucru este să te rătăcești prin centrul orașului și să simți forfota și agitația capitalei. Deși afară era foarte cald, am văzut oameni săraci care își vindeau hainele vechi pe străzi, sărăcia este alinată cu puține atracții turistice și un bun coniac local. Hotelul era simpatic, avea un aspect tipic sovietic, fapt ce putea fi văzut chiar de la intrare. Mirosul, aspectul, piesele de mobilier, angajații hotelului… Părea că timpul s-a oprit acum zeci de ani.

Nu am mai avut niciodată o asemenea dilemă, cu referire la ,,ce să mănânc și ce nu?”.Captură

Am văzut Arcul de Triumf, Complexul Memorial „Eternitate”, Catedrala, Parcul Central Ștefan cel Mare și un concert tradițional, am salutat oamenii, au fost primitori, a fost foarte frumos. eeChiar am vizitat un lac plin de țânțari care ne-au mușcat de-a binelea”.

ioprryyu

Anas spune că a fost încântat să aibă o experiență de călătorie inedită, din care să poată învăța multe lucruri, și îi îndeamnă pe prietenii săi virtuali să viziteze Moldova. Poți citi articolul în engleză pe blog-ul tânărului.

Natalia Gordienko își manifestă antipatia față de Olga Buzova în presa din Rusia
Articolul anterior
O moldoveancă a încercat să fure parfurmuri dintr-un mall din Italia și a mușcat brațul unui vânzător
Articolul următor
Alte articole interesante