Iată cine sunt artiștii care vor încânta publicul de Revelion, în PMAN!

Primăria municipiului Chişinău invită locuitorii și oaspeții capitalei să petreacă seara de Revelion, 31 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, unde va avea loc un spectacol uimitor, dedicat sărbătorilor de iarnă.

separator
Concertul dintre ani, cu genericul „Visul unei nopți de iarnă”, va începe de la ora 19:00 și va dura până după miezul nopții, ora 02:30.

Programul de Revelion de pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, pregătit de Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău include spectacole de diferite genuri muzicale, cu cei mai de seamă interpreți și colective artistice din Chișinău: Mihai Ciobanu, Nelly Ciobanu, Geta Burlacu, Maria Iliuţ, Iurie Sadovnic, Ana Cernicova, Igor Ciciuc şi Victoria Lungu.

Artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Municipală de Muzică Populară Condusă de Fraţii Vasile şi Vitalie Advahov.

În noaptea dintre ani, pe scena din centrul capitalei vor mai evolua: Formaţia „Tharmis”, „Briosonores”, naistul Constantin Moscovici, Ana Cernicova și Amelia Uzun, Silvia Grigore, „DoReDos” şi „Zdob şi Zdub”.

Surpriza evenimentului va fi interpretul Alexander Rybak, câștigătorul „Eurovision Song Contest 2009″, cu show-ul „Fairytale”.

Tradiţional, spectacolul de la cumpăna dintre ani, va fi întregit de un spectacol de focuri de artificii, cu durata de 10 minute.

În Chișinău se deschide o nouă grădiniță
Articolul anterior
Reptila instalată lângă Circ emite ,,urlete” înfricoșătoare
Articolul următor
Alte articole interesante