Idei de cadouri de Paște: Iată cum poți să-i surprinzi pe cei dragi!

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători în care împărtășim bucuria cu cei dragi, iar obiceiul de a oferi cadouri în spiritul Sărbătorilor de Paște este unul deosebit. Paștele înseamnă Acasă, Mama, Cozonac și Masa de Sărbătoare cu cei apropiați în jur, revederea cu familia, prietenii, rudele, nașii și cumetrii.

separator

Vrei să le arăți recunoștința celor dragi și să-i surprinzi în cele mai inedite moduri de Sărbători? Sau poate ai o listă de parteneri importanți sau clienți cărora vrei să le oferi surprize de Paște? Bantik.md te ajută să găsești cadoul potrivit pentru fiecare persoană importantă din viața ta. Atent selectate și aranjate în coșuri frumoase, cadourile vor aduce bucurie celor dragi!

Echipa Bantik.md preia întreaga grijă și responsabilitate pentru pregătirea Coșurilor de Paște, de la selecția produselor pentru conținut și crearea unui concept special individual, până la decorarea și livrarea acestor Cadouri către cei dragi.

În categoria cadouri de Paște, găsești coșuri cu ciocolate și bunătăți, delicatese și specialități, vinuri, Iepurași, cozonăcei, lumânări decorative pentru masa de sărbătoare, flori și cele mai stilate fundițe pentru Coșurile tale de Paște! Coșurile Bantik.md vor fi remarcate de catre destinatari prin conceptul practic, designul modern, decorarea stilizată și prețul accesibil!

Comandă acum un Coș de Paște pe www.bantik.md și dăruiește emoțiile acestei Sărbători Luminate!

Bucură-te de surpriza oferită! Alege 4 Cutii de Paște și primești – 1 Cutie CADOU!

Află mai multe detalii pe pagina www.bantik.md, pagina de Facebook bantik.md sau sună la numărul de telefon 068 444 999.

Adresa: str. Vasile Alecsandri 111 (colț cu str. Ștefan cel Mare)

Oferă-le celor dragi cadouri speciale!

Un transgender din Moldova va fi deportat din Rusia pentru înșelăciune și estorcare de bani

Un transgender din Moldova a început relații cu mai multe fete din Rusia, pe care le-a estorcat de bani. În curând, ,,tânărul” va fi deportat din Rusia, transmite presa rusă.

Молдавского трансгендера депортируют из России после обвинений в мошенничестве. Коллаж: Point.md
foto: colaj www.point.md

O fată din Tver a aflat la șase luni de la nuntă că ,,soțul ei” este transsexual fraudator. Victima a luat împrumuturi pentru ea însăși, în timp ce soțul ei a jefuit-o și s-a întâlnit și cu alte rusoaice pentru banii lor, relatează gazeta.ru.

După ce publicarea poveștii a devenit virală pe rețelele de socializare, o altă victimă i-a scris fostei soții a transgenderului Serghei. Femeia a spus că l-a cunoscut pe internet și a încercat să scoată bani din ea prin manipulare. Noua cunoștință a lui ,,Sergey” și-a dat seama că era înșelată și a încetat să mai comunice cu el.

Oamenii legii l-au reținut pe Serghei și i-au deschis un dosar în temeiul articolului privind încălcarea de către un cetățean străin a regulilor de aflare în Federația Rusă. Transgenderul a fost trimis într-un centru de detenție temporară până la pregătirea documentelor pentru deportare din țară.

Tânăra din Tver a cheltuit peste 5 milioane de ruble pentru nuntă, călătorii și alte cheltuieli care au căzut pe umerii săi, îm timp ce soțul a convins-o că chipul său feminin este rezultatul terapiei hormonale, precum și al operațiilor plastice sub supravegherea chirurgilor turci.

În același timp, transgendera a declarat deschis că a venit în Rusia și s-a „transformat” de dragul unui nou pașaport pentru a evita urmărirea penală în Europa. Mai târziu s-a dovedit că mai multe fete au suferit de pe urma ,,schemei de lucru” a așa-numitului ,,Serghei”.

Captură de stupefiante de 200.000 de lei. Liderul unor traficanți de droguri, reținut

Ofițerii Direcții investigații „Centru” a INI, cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor PCCOCS,   l-au reținut pe liderul grupului criminal organizat, a cărui activitate de trafic de droguri a fost deconspirată în februarie curent, anunță poliția.

În cadrul documentării, inclusiv prin contribuția agentului sub acoperire, ofițerii au stabilit că drogurile erau puse în vânzare în întreaga republică. O bună parte din acestea erau distribuite taximetriștilor, dintre care unii își injectau heroină chiar înainte să urce la volan. Suma totală a drogurilor depistate în februarie și acum se ridică la 200.000 de lei.

Bărbatul reținut acum are vârsta de 37 de ani și este domiciliat în Chișinău, iar anterior și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea pentru 14 ani, pentru infracțiuni similare. În cadrul reținerii acestuia, oamenii legii au efectuat percheziții, unde au fost ridicate următoarele obiecte cu valoare probantă: un vas de sticlă în care se afla masă vegetală de culoare verde cafenie cu miros specific (marijuana de calitate superioară), zeci de  pastile „Subutex,” o seringă cu lichid de culoare cafenie (heroină), telefoane mobile, cântar electric, obiecte destinate preparării și consumului de droguri,  precum și alte bunuri  de preț.

Ulterior reținerii, la solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), bărbatul a fost plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile.

În ceea ce-i privește pe cei doi învinuiți reținuți în februarie, arestul acestora a fost prelungit, iar pe parcursul investigațiilor beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Un bărbat și o femeie, reținuți după ce s-au dezbrăcat parțial și au făcut sex sub privirile mai multor persoane într-o sală de jocuri de noroc din Pitești

Un bărbat și o femeie, ambii de 33 de ani, au fost reținuți, după ce s-au dezbrăcat parțial și au făcut sex sub privirile mai multor persoane. S-a întâmplat la sfârșitul lunii februarie, într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Momentul a fost filmat de un martor, iar imaginile sunt acum probă la dosar, scrie Ziarul Argeș citat de digi24.ro.

Protagoniștii scenelor fierbinți au 33 de ani. Bărbatul este din Olt, iar femeia din Pitești. În imaginile devenite publice se poate observa cum, inițial, cei doi mimează actul sexual, după care trec la fapte. Pe fundal se aud manele, dar și râsetele celor din jur.

Secvențele demne de filme porno au ajuns să fie văzute și de polițiști. Oamenii legii s-au autosesizat, iar pe 02 martie 2023 au deschis, pe numele celor doi, dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Ulterior, femeia și bărbatul au fost reținuți. „La data de 14 martie 2023, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând (…) să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis miercuri IPJ Argeş.

O echipă de tineri din Moldova, în top 4 cele mai bune din lume la un concurs internațional desfășurat în SUA
Articolul anterior
Ce să nu mănânci niciodată
Articolul următor