Igor a fost călcat de tren în Germania. Familia cere ajutor pentru repatrierea corpului neînsuflețit

Igor Jelev avea doar 31 de ani, iar pe 11 mai urma să joace la propria nuntă. Tânărul era plecat în Germania la muncă pentru câteva luni. În urmă cu câteva zile, însă, acesta s-a stins pe loc, după ce a fost accidentat de trenul francez de mare viteză TVG al companiei feroviare franceze SNCF pe traseele din cartierul Willstatt din Ortenau.

separator
Părinții au o durere enormă și se află în imposibilitatea financiară de a duce în țară corpul neînsuflețit al tânărului. Ei cer ajutor pentru a putea să îl înmormânteze acasă, la Cimișlia. S-a deschis un cont bancar în care se pot face donații:

Jelev Nicolai MAIB;  cont bancar MD36AG000000022523614401

Pentru mai multe detalii pot fi apelate numerele 060188268 Lena (mama) 060712871 Nicolai (tata) 068606874 Petru (fratele) 069826435 Viorica( logodnica).

O tânără din Rusia a reușit să adune aproape 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, pentru a-și face o perucă

Tânăra din Rusia a adunat peste 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, în ideea de a-și confecționa o perucă din păr propriu.

După fiecare spălare a părului, Iana Chesova îl colectează și îl piaptănă. Aceasta a vorbit despre intenția sa și a devenit celebră pe rețele cum ar fi TikTok si Instagram.

Lindsay Lohan, însărcinată pentru prima oară! Cum a făcut anunțul

Lindsay Lohan este însărcinată. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți pentru prima oară.

How Lindsay Lohan changed her fashion style after moving to Dubai: 'More  conservative'

Vestea că va deveni mamă vine la mai puțin de un an după ce Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas. Cei doi au început să se întâlnească înainte de pandemie, iar logodna a avut loc în noiembrie 2021.

„Suntem foarte entuziasmați de sosirea noului membru al familiei noastre și așteptăm cu nerăbdare acest nou capitol al vieții noastre!”.

Postarea a adunat peste 978 mii de like-uri și peste 16 mii de comentarii pe Instagram. Actrița a fost felicitată de urmăritorii fideli, dar și de staruri precum Paris Hilton, Elizabeth Gillies, Bella Thorne etc.

În momentul în care  a fost cerută în căsătorie, cu un inel în valoare de aproximativ 200.000 de dolari, actrița le-a comunicat celor 9.7 milioane de fani de pe Instagram că este cea mai fericită femeie din lume. Cu toate acestea, Lindsay Lohan a decis ca nunta să fie una discretă, căsătorindu-se în secret.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uluită că ești soțul meu, viața mea și totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a spus ea, referindu-se la iubitul ei, Bader.

Tany Vander, imagini rare alături de mama și sora sa

Tany Vander și-a surprins urmăritorii virtuali cu imagini rare din sânul familiei. Vloggerița moldoveancă este urmărită de peste 220 mii de abonați pe Instagram, internauții s-au arătat curioși să facă cunoștință cu mama și sora acesteia.

Tany a publicat o poză de familie și i-a întrebat pe prietenii săi virtuali ce părere au despre femeile casei – seamănă acestea între ele?

Familia s-a reunit cu ocazia zilei de naștere a filui lui Vander. Adam a împlinit recent trei anișori.

Tany Vander este căsătorită cu omul de afaceri Vasili Lungo și împreună îl cresc pe unicul lor fiu.

Bloggerița Hellen Monroe și-a arătat fetița!
Articolul anterior
Casting la Unica Sport! Fii norocoasa care va urma GRATUIT ”Cursul de Formare a Instructorilor” după metoda Unica
Articolul următor