52764804305_0c60643573_c-1

Irina Shayk, apariție sexy într-o zi normală. Cum s-a îmbrăcat modelul când a mers să-și ia fiica de la școală

Irina Shayk a atras toate privirile și într-o zi obișnuită, când a fost să-și ia fiica de la școală. Modelul a purtat o ținută sexy pe străzile din Manhattan.

Irina Shayk: vita privata e segreti di bellezza della top model russa - The  Wom Beauty

Irina Shayk s-a îmbrăcat într-un compleu dintr-o combinație de denim și piele, accesorizat cu o pereche de ochelari.

Ce a făcut ținuta să fie sexy a fost cămașa pe care a purtat-o deschisă, lăsându-și la vedere abdomenul.

Fiica ei în vârstă de 6 ani a purtat un tricou alb și o salopetă în carouri.

Sursa: Daily Mail, foto: Profimedia

Irina Shayk, apariție sexy într-o zi normală. Cum s-a îmbrăcat modelul când a mers să-și ia fiica de la școală | GALERIE FOTO - Imaginea 1
Irina Shayk, apariție sexy într-o zi normală. Cum s-a îmbrăcat modelul când a mers să-și ia fiica de la școală | GALERIE FOTO - Imaginea 2
Irina Shayk, apariție sexy într-o zi normală. Cum s-a îmbrăcat modelul când a mers să-și ia fiica de la școală | GALERIE FOTO - Imaginea 9
Irina Shayk, apariție sexy într-o zi normală. Cum s-a îmbrăcat modelul când a mers să-și ia fiica de la școală | GALERIE FOTO - Imaginea 11

sursa

O fetiță de 1 anișor s-a sufocat cu curelele unei genți care atârna pe o ușă. Mesajul părinților

O fetiță în vârstă de 14 luni a murit după ce a rămas captivă în curelușele unei genți tip rucsac, care atârna pe o ușă, au dezvăluit părinții ei.

Mia Macphee, din Scoția, a murit sufocată pe 24 mai, iar părinții îndurerați vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolele pe care le reprezintă lucrurile lăsate la întâmplare atârnând de uși, scrie pressandjournal.co.uk.

Connor și Hannah spun că au lăsat-o pe fetița lor doar câteva minute singură și dintr-o dată a devenit foarte tăcută. Tatăl a găsit-o apoi încâlcită în curelele unei genți sport, care atârna pe o ușă. Cea mică se sufocase.

Cei doi au încercat să-i acorde primul ajutor și au sunat la ambulanță. Paramedicii au reușit după 30-45 de minute să-i facă inima să bată din nou. Copila a fost transferată la un spital din Edinburgh, unde familia a petrecut aproximativ patru zile înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare.

„Connor și eu stăteam în pat cu ea. Aveam mâna pe pieptul ei și simțeam cum o pierd. Inima ei a încetat să mai bată. Am adormit cu ea între noi. A fost ultima dată când am stat cu fetița noastră. Nu putem să o spunem mai serios de atât. Nu ne-am gândit deloc la acea geantă atârnată de ușă. Dar zilnic, lucruri de genul acesta trebuie să fie gândite”, spune Hannah, mama fetiței.

Ceartă în familia Mădălinei Manole. Fratele regretatei artiste acuză că nu poate să-și vadă nepotul care a împlinit de curând 14 ani

Scandal uriaș la casa fostului soț al Mădălinei Manole. Fratele artistei a mers acolo ca să-și vadă nepotul care a împlinit de curând 14 ani, dar nu a fost lăsat de tatăl acestuia. Petru Mircea a intrat în conflict cu familia regretatei artiste, după moartea acesteia în 2010. 

Foto: Facebook/Madalina Manole Fan Page

Marian Manole și-a văzut nepotul o singură dată după moartea artistei, pe când acesta avea doar câteva luni. De-a lungul timpului a încercat să aibă o legătură cu acesta, însă s-a lovit mereu de refuzul tatălui. Acum, s-a dus ușa vilei ce i-a aparținut surorii sale pentru a-și cunoaște nepotul.

„Am încercat să-mi vad nepotul, mi-aș dori măcar să văd dacă seamănă cu Mădălina. Dar m-am lovit de răutatea și rapacitatea celui care stă în vila Mădălinei. După ce mi-a urlat în față să plec din fața casei lui, ne-a trântit poarta în nas, mie și copilului meu!”, a spus Marian Manole pentru un ziar monden, conform Realitatea.

Marian Manole îl acuză și astăzi pe fostul soț al artistei că este vinovat de moartea artistei.

„Eu îi spun măcelar sadic, pentru că mi-a măcelărit sora direct și părinții indirect. Individul ăla de locuiește în casa surorii mele și ține copilul ca un scut de protecție, mi-a spus anul trecut la cimitir, citez din memorie: cum ai tupeul să-mi ceri să-ți arăt copilul meu, când spui toate mizeriile despre mine pe contul ăla infect de pe Facebook și peste tot în presă!? ”, a mai spus fratele Mădălinei Manole.

petru mircea fiu madalina manole jpeg
Mădălina şi soţul  ei, Petru Mircea jpeg