Igor Stribițchi a dezvăluit motivul divorțului de soprana Olga Busuioc

Divorțul cuplului Igor Stribițchi – Olga Busuioc i-a luat prin surprindere pe fanii artiștilor, aceștia punând punct relației după mai mulți ani împreună. Timp îndelungat atât Olga, cât și Igor, au evitat să comenteze zvonurile despre divorț.

separator
Au început să vorbească doar când s-au mai tămăduit rănile despărțirii și ambii și-au dat câte o șansă la o nouă fericire. Olga este stabilită în Germania împreună cu iubitul ei actual. Mai mult, se pare că și Igor Stribițchi și-a găsit jumătatea, chiar dacă deocamdată evită ieșirile publice.

Abia recent, artistul a avut curajul să vorbească despre motivul despărțirii, invocând că distanța, pe care trebuiau să o accepte adesea, le-a ruinat relația.

,,Cu Olga am rămas în relații bune, nu pot spune că rele. Ne-am despărțit frumos, fără scandaluri, am ajuns la un numitor comun. Cred că, ambii am suferit de pe urma acestei despărțiri, și ambii avem o vină. La început îmi părea că un cuplu din același domeniu e ok, apoi la un moment am înțeles că nu mai merge. Eu eram aici, ea era acolo, dar familia trebuie să fie împreună. Familia trebuie să fie pe locul întâi, iar cariera pe doi – așa e pentru mine. Au fost luni când nu ne vedeam, doar pe Viber, Whatsapp…”, a dezvăluit Igor Stribițchi  în cadrul emisiunii „În Prim Plan” de la Publika TV.

Artistul a mai spus că relația lor de iubire a început în urmă cu 16 ani. În această perioadă a existat o pauză de 4 ani în relație, după care s-au împăcat și au jucat nunta. „Probabil e adevărat cum se zice – cană stricată și lipită la loc nu mai e la fel”, a mai afirmat artistul.

 

Minora de 14 ani dată dispărută, a fost găsită
Articolul anterior
Actrița Ioana Ginghină a slăbit după divorț și apare în ipostaze îndrăznețe
Articolul următor
Alte articole interesante