Italia: O moldoveancă de 43 de ani a murit în baie, în urma unei lovituri puternice la cap

Femeia muncea ca îngrijitoare în localitatea Altavilla. Potrivit proprietarului casei, femeia a mers la baie, la etaj, pentru a face un duș în jurul orei 19.00 și, dintr-o dată, s-a auzit un zgomot puternic, scrie presa locală.

separator

Tânăra de 43 de ani a alunecat și s-a lovit violent la cap. Când a ajuns proprietarul casei, ea nu mai respira. Carabinierii au fost anunțați, după care a început ancheta, cadavrul a fost transportat la mortuarul spitalului Eboli. După finalizarea tuturor formalităților, corpul va fi eliberat membrilor familiei.

Nu a fost vorba despre o moarte violentă, așa cum se bănuia inițial, ci despre un accident domestic tragic, mai scrie sursa. Femeia în vârstă de 43 de ani, de origine moldovenească, care era îngrijitoare în Altavilla, a fost găsită fără viață în baia unei case din cătunul Borgo Carillia, a murit în urma unei căderi accidentale în cadă. Niciun semn de violență stabilit de legist, ci doar o fatalitate tragică. Investigațiile au fost efectuate de carabinierii companiei Eboli, sub ordinul căpitanului Luca Geminale.

Un hotel din China aflat în carantină s-a prăbușit. Cel puțin 70 de oameni ar fi murit
Articolul anterior
Deputata Fatemeh Rahbar din Iran, a decedat din cauza coronavirusului
Articolul următor