Iluzionistul Garry Cozma a debutat în teatru

Iluzionistul Garry Cozma a uimit sute de oameni din țata noastră și nu numai, cu trucurile sale de magie. Este invitat la nunți, cumetrii, evenimente private și show-uri televizate. Acum câteva zile, iluzionistul a urcat în scena teatrului Eugen Ionesco în calitate de actor. A debutat în teatru, în spectacolul ”Fotografi şi clovni invizibili” și a demonstrat că magia se împacă foarte bine cu teatrul.

separator

”Este o experiență nouă pentru mine, dar foarte interesantă. De obicei lucrez singur, iar aici am lucrat în echipă. Și publicul din sala de spectacol diferă mult de publicul pentru care eu fac demonstrații de magie. Mi-a plăcut această experiență și cu siguranță că am să mai joc”, ne-a comunicat iluzionistul.

Ideea acestui teatru experimental aparține dramaturgului Val Butnaru.

„Îl cunosc pe Garry de mai mult timp şi am avut ocazia să îl urmăresc de mai multe ori în cadrul emisiunilor televizate. Şi cum titlul spectacolului ”Fotografi şi clovni invizibili” presupune inevitabil participarea unui reprezentant din circ, m-am gândit la el. I-am propus să încercăm şi el a aceptat. Împreună am ales ce elemente de magie să aducem publicului şi a ieşit ce a ieşit. A fost un spectacol experimental, care a îmbinat cu succes momentele de magie cu mesajul tragic”, a declarat Val Butnaru pentru unica.md.

Și pentru că teatrul i-a căzut la inimă, iluzionistul a discutat cu Val Butnaru despre un eventual spectacol 100% cu magie.

„Garry Cozma este un artist cu care trebuie de lucrat. O nouă provocare pentru teatru, dar şi pentru spectatori, cu participarea tânărului iluzionist, va fi propusă publicului la următoarea stagiune”, a spus regizorul.

text: Natalia Bodiu

Tusea- cum scapi de ea?
Articolul anterior
Președintele României, mai emoționat ca oricând!
Articolul următor
Alte articole interesante