Imagine de colecție cu Andreea Bălan și Cleopatra Stratan. Ce mesaj a transmis prezentatoarea Tv

Andreea Bălan le-a arătat o poză de colecție fanilor săi. În respectiva imagine, Cleopatra apare total de nerecunoscut, când e încă la o vârstă fragedă. Chiar dacă în prezent este o domnișoară în toată regula și are planuri mari de viitor alături de iubitul ei, pe atunci Cleopatra Stratan era o fetiță fericită că și-a întâlnit idolul muzical.

separator

Pentru că a regăsit o astfel de poză în colecția ei personală, adolescenta a dorit să împărtășească ipostaza și cu fanii ei, din mediul online.

Totodată, la rândul ei foarte emoționată, Andreea Bălan a decis să le arate și ea fanilor poza foarte specială. Mai mult, Andreea Bălan a răspuns la o întrebare adresată de Cleopatra Stratan, cu ajutorul postării de pe InstaStory.

Vedeta a susținut că își amintește perfect acel moment când a fost realizată fotografia. Un semn foarte clar că a reprezentat și pentru ea o postare emoționantă.

“Andreea Bălan, îți amintești?”, a scris Cleopatra Stratan alături de poza de pe Instagram.

“Daaaaa”, a venit foarte repede și răspunsul Andreei Bălan, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva, tot în secțiunea de InstaStory.

Cleopatra Stratan și Andreea Bălan apar îmbrățișate, iar solista din trupa Andre pare să fi încheiat un moment pe scenă, având și o costumație inedită, în poza realizată în luna iunie, din anul 2011, scrie fanatik.ro.

Localitatea în care oamenii îl pot vota pe primarul decedat de Covid-19. Cum s-a ajuns în această situație
Articolul anterior
Video! Liza Galkin îi uimește pe fanii tatălui ei cu o conversație în limba franceză
Articolul următor
Alte articole interesante