Imagine virală cu Usatîi în centrul orașului Bălți! Oamenii se întreabă dacă revine în politică

După ce a sugerat de mai multe ori că se pregătește să revină în politică, Renato Usatîi se pare că a făcut deja un pas. Acesta a revenit la Bălți, după ce mai mult timp s-a aflat în afara țării.

Fostul politician a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie din centrul orașului, transmite Știri.md.

Recent, într-un live pe Facebook, care a dispărut ulterior, Usatîi spunea, dintr-un stufăriș de la vânătoare, că o să anunțe când vine în țară, o să iasă cu un raport și o să înceapă discuții cu cetățenii despre cum poate fi schimbată situația.

El s-a exprimat prin cuvinte necenzurate în raport cu actuala guvernare de la Chișinău, fiind convins că PAS „fie nu ajunge în următorul Parlament, fie va avea puțini deputați”.

Pe 9 septembrie 2022, Usatîi a rugat internauții să îi spună dacă sunt de acord să se implice în „refacerea Partidului Nostru”.

Câteva zile mai târziu, liderul Partidului Nostru s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon. 

Renato Usatîi s-a retras din politică și a renunțat la funcția de primar general al municipiului Bălți după alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, invocând nemulțumiri în urma rezultatului obținut.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Cum consideră autoritățile că o familie poate supraviețui cu 6000 de lei? Au fost publicate descifrările calculelor pentru compensații
Articolul anterior
Carla’s Dreams într-un “film de acțiune” la Castel Mimi. Animaliens Wines a lansat cel mai curajos proiect din lumea vinificației din Republica Moldova
Articolul următor