124

Burak Özçivit i-a oferit soției sale o petrecere în stilul Barbie de ziua ei

Renumitul actor și model turc Burak Özçivit i-a făcut o surpriză soției sale. Özcivit i-a organizat soției sale o petrecere tematică în stilul Barbie.

Бурак Озчивит и Фахрие Эвджен с детьми

Cele două vedete ale cinematografiei turcești, Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, s-au întâlnit în 2013 pe platourile de filmare ale serialului TV „Lovebird”. Fanii au observat imediat scânteile dintre actori. Și nu sunt doar rolurile lor de pe ecran. În acel moment, Burak încă se întâlnea cu Ceylan Chapa, iar Fakhrie nu era încă pregătită pentru o nouă relație după o despărțire dificilă cu Ozcan Deniz.

Dar un an mai târziu, drumurile lui Ozcivit și Evcen s-au încrucișat din nou. La acea vreme, actorul se despărțise deja de Chapa. Vedetele au avut o aventură pe care au ascuns-o câțiva ani. Și în 2017, fanii cuplului s-au bucurat – Burak și Fahriye s-au căsătorit.

Actorii turci cresc doi fii: primul lor copil, Karan, s-a născut în 2019, iar al doilea copil Kerem s-a născut în ianuarie 2023. În familia lui Burak și Fahriye, se obișnuiește să sărbătorească toate zilele de naștere la scară largă. Soții organizează petreceri tematice luminoase nu numai pentru copii, ci și unul pentru celălalt.

Pe 5 iunie, Evcen a împlinit 37 de ani. Cu această ocazie, Özcivit i-a organizat o petrecere tematică în stilul Barbie. Cuplul a făcut o mulțime de poze la zona foto, decorată cu paiete sidef mari și baloane roz.

Mulți invitați au venit la sărbătoare alături de copiii lor.

Фахрие Эвджен с сыном Караном
Фахрие Эвджен
Бурак Озчивит и Фахрие Эвджен с сыном Караном

Ksenia Sobchak, criticată de ruși că ar deține o casă în străinătate. Reacția vedetei: ,,Mi-aș dori să o am”

Scandal public, în Rusia, între cântăreața Slava și jurnalista Ksenia Sobchak. Prima i-a criticat pe mai mulți colegi că ,,într-un moment dificil pentru Rusia” au zburat în străinătate. Mai mult, Slava a acuzat-o de lașitate pe Sobchak și a spus că jurnalista a pregătit de mult totul în Israel, pentru mutarea sa.

Собчак ответила на обвинения Славы в наличии заграничной недвижимости: «У меня в Израиле нет ни снятого, ни купленного»

„Ksyusha, du-te la casa ta israeliană, pe care ai închiriat-o sau ai cumpărat-o cu banii tăi câștigați în Rusia”, i-a spus Slava colegei din showbiz.

Sobchak nu a tăcut și a reacționat la atacul asupra ei: „Vor fi atât de multe întrebări acum și atât de puține răspunsuri, așa ca: ,,Ce s-a întâmplat? Slava mai bea? Ce drumuri a făcut Sobchak și Zemfira la Mizulina? Când am plecat? Unde? Cine? Pentru ce?”. Cel de-al patrulea punct a atins-o cel mai mult pe Xenia.

Pe canalul ei Telegram, ea a explicat că nu are imobiliare pe teritoriul israelian: „Nu am casă în Israel: nici închiriată, nici cumpărată. Deși, dacă ar exista, nu văd o problemă în asta, dacă banii sunt câștigați cinstit. În ultimul videoclip, de altfel, am aflat că Slava are imobiliare în străinătate și ”toate vizele necesare”.

Deși, potrivit lui Sobchak, ea nu are imobile în Israel, acest lucru nu o împiedică să fie proprietara unor metri pătrați de elită în afara țării. Nu cu mult timp în urmă, s-a zvonit că jurnalista și-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial premium din Dubai pentru 60 de milioane de ruble. În același loc, Ksenia și-ar fi cumpărat un apartament de 120 de metri pătrați în ansamblul rezidențial St. Regis Residences.

Ксения Собчак

Tânărul care dă meditații la istorie fără să fi fost o zi profesor și fără să fi terminat facultatea de profil. Are peste 100 de elevi la meditații

Marian Gorocilă sau Goro, cum îi spun cei care îl cunosc, are 24 de ani și peste 100 de elevi la meditații, cam cât o școală de la țară. Deși nu e profesor într-o instituție de învățământ, el predă, din pasiune, istorie unor elevi din toată România printr-un curs pe care l-a construit anul trecut. Îi pregătește pentru proba de istorie de la Bac sau pentru admiterea la Academia de Poliție unde e nevoie de această materie. Mii de persoane urmăresc conținutul educativ pe care îl creează tânărul de peste Prut pe rețelele de socializare, scrie scoala9.ro.

goro

Pasiunea lui Goro pentru istorie a început atunci când s-a pregătit pentru admiterea la Academia de Poliție, facultate pe care, însă, nu a urmat-o. A mers de fapt la Facultatea de Comunicare și Relații Publice și spune că l-a ajutat foarte mult în ceea ce face acum pentru că înțelege cum să se promoveze și să vândă și cum funcționează marketingul, domeniu în care a și profesat până să dezvolte cursul de istorie. 

Pe scurt, Goro are o firmă prin care dă meditații elevilor, fără ca el să fie profesor și fără să fi studiat Istoria. Chiar și-așa, părinți și elevi îi cer ajutorul și plătesc pentru lecțiile sale. „Mulți elevi vin de la profesori care ori nu predau, ori predau mult și prost”, spune tânărul pe care elevii îl descoperă mai ales pe TikTok. 

Alții sunt atrași de materialele gratuite oferite sau de webinariile gândite ca o lecție unde elevii se hotărăsc dacă le place sau nu modul în care Goro predă. „Rata de conversie e undeva la 50%, adică din întâlnire gratuită, între 50 și 60% continuă cursul”, ne-a povestit el.

Spune că rezultatele modului în care Goro predă se văd direct în notele elevilor, dar el nu are de gând să facă pasul spre a intra în sistemul de învățământ. „Foarte, foarte mici”, e ceea ce crede Goro despre salariile profesorilor din România. Așa că preferă să rămână la aceste meditați, pentru că deja e un business care funcționează: „Sunt angajat la firma mea și îmi plătesc taxele”, ne-a spus el.  Totuși, va începe facultatea de istorie anul viitor pentru că știe că îi va prinde bine o diplomă, cândva. Dar, ca profesor într-o instituție preuniversitară se poate vedea doar în cazul în care nu îi va mai merge nici cu meditațiile online, nici cu specializarea sa de bază, marketingul. Continuare aici.