Imaginea lui Lilu, utilizată de escroci în concursuri false cu bani și mașini

În ultimul timp, pe rețelele sociale, sunt organizate tot mai multe concursuri care oferă lucruri scumpe drept cadou. Din păcate, unele sunt false, iar utilizatorii, în loc să câștige bani, pot chiar rămâne fără aceștia. Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu, a ținut să vină cu o precizare importantă pentru urmăritorii săi virtuali, după ce a constatat că numele său este folosit în scop de fraude.

,,NU am dat bani și mașini niciodată pe rețelele de socializare și niciodată NU voi da. Nu mai credeți tot ce vedeți pe net”, spune Lilu.

,,Nu participați in “concursurile” FAKE care îmi folosesc imaginea pentru a fura banii de pe cardurile voastre. Nu oferiți NIMANUI datele cardurilor. O sa Rămâneți fără bani, de raportat am obosit sa raportez.

Doar dispare una și apare alta pagina. Îmi schimonosesc numele in toate felurile și e tare greu când nu poți sa faci nimic. Autoritățile am anunțat, dar securitatea cibernetica in toată lumea suferă.

De ce nu am bifa? Pentru ca am depus cererea și am primit mailuri care “cică sa îmi ofere acea bifa” și era sa rămân și fără profil. Peste tot oameni “buni”.

Ce am învățat in viața asta? Pentru tot ce îți dorești trebuie sa MUNCEȘTI. Banii câștigați ușor, pleacă și mai ușor și deseori cu experiente neplăcute”, a scris Lilu, pe pagina sa de facebook.

Grav accident la Sîngerei. Două mașini s-au ciocnit frontal. O femeie a decedat
Articolul anterior
Un azil din Belgia a devenit focar de Covid, după vizita unui ,,Moș Crăciun”
Articolul următor
Alte articole interesante