Imagini cu găurile din fuzelajul avionului, produse de intervenția unei rachete în Iran

Imaginile surprinse la locul prăbușirii avionului au arătat din start că existau găuri în fuzelajul avionului, produse de intervenția unei rachete, însă autoritățile iraniene au refuzat să recunoască până în ultimul moment.

separator
Experții ucraineni și canadieni care s-au deplasat la Teheran au spus din start că o defecțiune tehnică a avionului nu explică aceste găuri și au crezut din primele ore că autoritățile din Iran refuză să le dea informații importante în acest caz. Fotografiile de mai jos au fost publicate de către Vladimir Zelenski pe pagina sa de facebook. Președintele ucrainean a mai spus că experții ucraineni au fost o echipă bazată pe încredere.

„Mare profesionalism, eficiență și devotament. În tragedia de groază de la Teheran, Ucraina a arătat că are pe cine se baza. Și celula de criză, dar și grupul de experți din Iran în special, au lucrat sârguincios non-stop. Au avut toate informațiile necesare. Ucraina știe deja cauza morții tragice a celor 176 de oameni, dar trebuie să continuăm munca pentru a completa partea legală”, a scris Vladimir Zelenski.

Nouă copii orfani şi-au petrecut vacanţa de iarnă în Italia
Articolul anterior
Accident la Strășeni: un tânăr a murit pe loc
Articolul următor
Alte articole interesante