Imagini cutremurătoare cu trei copii din Hânceşti, crescuţi în mizerie şi desfrânare, au trezit indignarea internauţilor

Mama copiilor apare cu ţigata în mână, iar alături de ea o adolescentă care înjură şi arată gesturi indecente.

Imaginile cutremutăroare au fost publicate pe reţelele de socializare. Mama micuţilor apare în cu ţigara în mână sub privirile acestora, iar alături de ea, o adolescentă înjură şi arată gesturi obscene. Toată scena este urmărită de ceilalţi micuţi pe jumătate dezbrăcaţi.

În imaginile şocante publicate de un bărbat care a filmat aceste scene, apare mama copiilor, într-un pat, alături de micuţii săi şi o adolescentă. Ambele vorbesc cu cuvinte necenzurate, iar copiii dezbrăcaţi aud toate aceste discuţii.

Într-un alt video, femeia apare într-o cameră cu pereţi jerpeliţi şi prină de mormane cu gunoi. Aceasta apare cu unul dintre micuţi în braţe şi cu ţigara în mână.

Internauţii au scris în comentarii că femeia este dintr-un sat din Hânceşti. Deşi unii s-au arătat indignaţi de comportamentul femeii, alţii au spus că aceasta ar avea grijă de copii.

Poliţia din Hânceşti spune că nu cunoaşte nimic despre acest caz, dar susţine că se va autosesiza. Iar reprezentanţii Direcţiei Asistenţă Socială din Hânceşti au pasat responsabilitatea către autorităţile locale.

sursa: protv.md

Cei 7 ani de acasă, cei mai importanți: Ce trebuie să știi despre bunele maniere ale copilului tău
Articolul anterior
3 semne zodiacale care nu te vor ierta niciodată dacă le greşeşti
Articolul următor