Imagini din tinerețe cu Igor Dodon și soția sa. Prima Doamnă este astăzi sărbătorită!

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, își sărbătorește, astăzi, 12 februarie, ziua de naștere. Cu această ocazie, președintele Igor Dodon a felicitat-o pe o rețea de socializare.

separator
Șeful statului a făcut publice doi poze din anii din tinerețe. În mesajul de felicitare, acesta îi mulțumește soției sale alături de care a întemeiat o familie unită, menționând că și-a întâlnit viitoarea soție la o nuntă studențească.

„Astăzi soția mea Galina își sărbătorește ziua de naștere și noi, întreaga ei familie formată din patru bărbați, îi transmitem cele mai sincere și frumoase felicitări de sănătate și iubire.

La Mulți Ani, draga noastră!

Și la bine, și la greu, și în momentele de bucurie, și în clipele de tristețe, soția mi-a fost mereu alături și îi sunt profund recunoscător pentru înțelegerea ei, pentru tandrețea și înțelepciunea cu care a creat armonie în familie. Atunci când soția și soțul devin adevărați parteneri de viață, înseamnă că orice încercare poate fi depășită cu succes. Nu voi înceta să repet că o soție bună este o binecuvântare pentru bărbat.

P.S. În imagine este o secvență din tinerețea noastră de neuitat. Ne-am cunoscut la o nuntă studențească, 25 de ani în urmă, și de atunci suntem de nedespărțit”, a scris Igor Dodon în postarea sa.

Ce nepoate frumoase are Anastasia Lazariuc! Fetele îi moştenesc trăsăturile
Articolul anterior
Părinții povestesc de ce Star Kids este o alegere ideală pentru copiii lor
Articolul următor
Alte articole interesante