Imagini impresionante într-o biserică. Ghivece cu flori în locul enoriașilor care nu pot participa la slujbe

Imagini impresionante într-o biserică din comuna suceveană Dumbrăveni. În locul credincioșilor care nu au putut participa la slujba de Florii, din cauza restricțiilor impuse de autorități, pe bănci au fost așezate ghivece cu flori.

separator
Enoriașii parohiei respective au trimis câte un ghiveci cu flori, care vor rămâne în biserică inclusiv în Noaptea de Inviere.

„O imagine care m-a făcut să lăcrimez, cât sunt de bărbat …. Locul fiecărui om din Parohia Ortodoxă Dumbrăveni IV, la slujba din Duminica Floriilor, a fost luat de către un ghiveci de flori trimis de acea persoană, din cauza actualelor condiții. Felicitări tuturor pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru această emoționantă inițiativă !”, a transmis Dănuț Ababei, cel care a făcut publice imaginile.

sursa

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Alertă! Incendiul din zona Cernobîl se apropie de fosta centrală nucleară
Articolul anterior
OMS: Protecția va deveni o obișnuință de acum înainte
Articolul următor