Imagini rare după 13 ani de la nunta cu 750 de invitaţi a Andrei şi Cătălin Măruţă, cum nu s-a mai văzut în showbiz

Andra şi Măruţă au împlinit recent 13 ani de căsnicie. La nunta lor au fost prezenți 750 de invitaţi.

Recent, Andra și Cătălin Măruță au avut dublă sărbătoare. În data de 23 august artista din România a împlinit 35 de ani, iar cuplul lor, 13 ani de la nuntă.

Andra și Cătălin Măruță (43 de ani) au făcut cununia civilă pe data de 10 august 2008, iar pe 23 au organizat o nuntă cum nu se mai văzuse în showbiz, în orașul Târgu-Jiu. 750 de invitați au fost pe listă și numai pentru ei, mirii au închiriat un hotel întreg, scrie bzi.ro.

Cei doi s-au căsătorit la Biserica “Sfinţii Constantin şi Elena” din Târgu-Jiu, slujba fiind ținută de patru preoți, după care au plecat spre “Poarta Sărutului” ca să facă poze. Acela a fost momentul în care o mulțime de oameni a dat năvală să îi admire pe mirii VIP.

Într-un interviu live, din ianuarie 2019, Cătălin Măruță mărturisea ce l-a atras atât de mult la Andra, încât a decis că trebuie să fie a lui pentru totdeauna. Întrebat care este zestrea Andrei, cu ce a venit ea atunci când au format o familie, Cătălin a spus clar: „caracterul și felul în care a fost crescută”. „E un om extrem de sincer și de demn. Andra este un om care nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc”, a mai spus, Măruță, la adresa soției sale.

Povestea de dragoste dintre Andra şi Cătălin Măruţă

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă dar, după trei ani, în 2008, s-au căsătorit. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă.

După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătălin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă. În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.”, a mărturisit artista.

Piesă emiţionantă dedicată Moldovei de la Irina Kovalsky!
Articolul anterior
76 de oameni şi-au găsit sfârşitul în apele râurilor sau lacurilor din ţară
Articolul următor