Imagini video emoționante din arhiva familiei, publicate de Cristofor Aldea-Teodorovici de ziua tatălui său

Ieri, 7 aprilie, regretatul artist Ion Aldea-Teodorovici ar fi împlinit 67 de ani. Fiul lui Ion și Doina, Cristofor Aldea-Teodorovici, a împărtășit cu prietenii virtuali imagini video emoționante din arhiva familiei.

În imagini apare Cristofor, în vârstă de doar câteva luni, în brațele mamei sale. Cei doi părinți au un dialog emoționant.

„Astăzi de Buna vestire e ziua tatălui Ion Aldea-Teodorovici care ar fi împlinit 67 de ani.

Îi mulțumesc pentru dăruirea spirituală și muzicală în cei 38 de ani, noi fiind binecuvântați cu enorma lui putere de muncă, nu ne rămâne decât să ne zbatem întru efortul de a aduce pe scenele lumii sutele de melodii și partituri muzicale, care încă nu au văzut lumina zilei…

La mulți ani de veșnicie dragule!”, scrie Cristofor.

Doina: „Ioane, hai să mai facem încă unul”

Ion: „De-acum ne trebuie una!”

Ți-ai dorit și o fetiță, care uite că am adus-o noi pe lume .. Doinița! Continuitatea familiei Aldea-Teodorovici”, a adăugat artistul.

Cristofor Aldea-Teodorovici a mai publicat un video cu tatăl său interpretând piesa „Copilul în leagăn”.

Anul acesta se fac 29 de ani de când Doina și Ion Aldea-Teodorovici au trecut în neființă.

Tragedie pe un drum din nord-vestul Turciei. Un autocar cu turişti s-a răsturnat

Șase oameni, inclusiv un copil, au murit și 25 au fost răniţi, după ce un autocar cu turişti s-a răsturnat pe marginea unui drum din nord-vestul Turciei. Autobuzul se deplasa dinspre orașul Edirne spre staţiunea Bodrum.

Preliminar s-a anunţat că şoferul a pierdut controlul volanului.

Totuşi, poliţia a deschis o anchetă, pentru a stabili cauza accidentului. Deocamdată nu se cunoaşte nici identitatea victimelor.

Acesta este al treilea accident tragic din ultimele trei zile în Turcia.

Duminică și luni, în alte două cazuri, cel puţin 10 oameni au decedat.

sursa

Încă 20.000 de abonamente de călătorie cu transportul public pentru 6 luni sunt disponibile de astăzi

Încă 20.000 de abonamente de călătorie de tip G-6, pentru călătorii generali, cu perioada de valabilitate de șase luni, vor fi disponibile începând cu ziua de mâine, 6 iulie. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

A fost lansată linia de troleibuz nr. 38, care va face legătura dintre  sectoarele Buiucani și Botanica (VIDEO) - NewsMaker

Abonamentele pot fi procurate în rețeaua „Moldpresa” și parcurile de autobuze și troleibuze. Un abonament pentru jumătate de an costă 972 de lei.

De asemenea, până la sfârșitul săptămânii curente, 35.000 de abonamente pentru elevii claselor 1-4 vor fi repartizate la toate instituțiile de învățământ, iar elevii vor intra în posesia acestora începând cu săptămâna viitoare.

Lista punctelor de vânzare, dar și prețul abonamentelor pentru fiecare categorie de călători pot fi găsite pe pagina oficială a Direcției generale transport public și căi de comunicație.

Catastrofă în Mariupol: nu mai există medici, doar 3% dintre locuitori au acces la apă

Petro Andryushchenko, un consilier al primarului din Mariupol, a declarat că cel mult 3% din locuitorii oraşului au acces la apă.

People in the besieged city of Mariupol must urgently be protected from  harm - View

Mulţi oameni sunt forţaţi să meargă pe jos kilometri întregi pentru a sta la coadă la punctele de colectare a apei, care includ fântâni, a spus Andryushchenko.

Avertizând asupra unei „crize”, el a spus că „apa de o calitate acceptabilă nu este disponibilă în oraş”.

Totodată, consilierul a arătat că nu mai există medici în Mariupol după ce lucrătorii ruşi din domeniul sănătăţii au plecat.

sursa

România a prelungit pentru încă o lună starea de alertă în sănătate. De Paște se va putea circula până la ora 5:00
Articolul anterior
Bilanțul cazurilor de Covid-19 confirmate astăzi, 8 aprilie
Articolul următor