x

Harry și Meghan au fost implicați într-o „urmărire aproape catastrofală cu mașina” cu paparazzi, în New York

Prințul Harry, soția sa, Meghan, și mama acesteia au fost implicați într-o „goană aproape catastrofală cu mașina”, după ce ar fi fost urmăriți de paparazzi pe străzile New York-ului, a declarat un purtător de cuvânt al lui Harry, miercuri, conform Reuters și BBC.

Meghan Markle pe bancheta din spate a unei mașini

Incident a avut luc după ce Harry și Meghan au participat la o ceremonie de decernare de premii la New York, marți.

„Această urmărire agresivă, care a durat două ore și în care mai multe coliziuni au fost evitate la limită, au implicat mai mulți șoferi, pietoni și doi ofițeri de poliție de la NYPD”, a spus purtătorul de cuvânt al lui Harry Mountbatten.

„Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi”, a transmis purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Maia Sandu s-a întâlnit la Summitul din Reykjavik cu Președinta CEDO

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Summitul din Reykjavik, cu Președinta Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Siofra O’Leary.

Șefa statului s-a întâlnit la Summitul din Reykjavik, cu Președinta CEDO

Oficialele au discutat despre rolul CEDO și al Consiliului Europei în realizarea reformelor și alinierea la cele mai bune practici în justiție.

„Vom continua buna conlucrare pentru a întări instituțiile în țara noastră. Moldova continuă să avanseze în clasamentele internaționale privind democrația, ceea ce dovedește angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea unei societăți unde justiția prevalează”, a spus Președinta Maia Sandu.

Guvernul alocă 8,4 milioane de lei Primăriei orașului Șoldănești pentru salvarea unui bloc avariat de cutremur anul trecut

În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei pentru Situații Excepționale, a fost aprobată alocarea către primăria orașului Șoldănești a 8,4 milioane de lei, din Fondul de intervenție al Guvernului, pentru reparația unui bloc de locuit.

Clădirea, dată în exploatare în perioada sovietică cu mari abateri de la standardele de calitate, a fost avariată în urma cutremurului din noiembrie anul trecut.

Mijloacele financiare vor fi utilizate pentru restabilirea integrității blocului, termoizolarea fațadelor și reparația acoperișului clădirii, astfel încât locatarii să se afle în condiții de maximă siguranță.

Ministerul Afacerilor Interne urmează să înainteze spre aprobare un proiect de Hotărâre în acest sens, iar Ministerul Finanțelor va aloca mijloacele financiare necesare.