În acest weekend, transportul public din Chișinău va circula în regim obișnuit

Primăria Municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, 04-05 iulie curent, circulația transportului public municipal, troleibuze și autobuze, va fi organizată în regim obișnuit, cu activitate pe parcursul întregii zile.

separator

Totodată, primarul general, Ion Ceban, a solicitat operatorilor municipali de transport: Î.M. „Regia Transport Electric” și Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” să asigure mai multă responsabilizare pentru personalul care activează pe rute: șoferi și taxatori, care trebuie să reprezinte un model pentru călători prin utilizarea mijloacelor de protecție împotriva infecției COVID-19: să fie echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție; în interiorul unităților de transport public să existe suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, iar pasagerii să aibă acces la ele, pentru dezinfectarea mâinilor.

Mai mult, taxatorii trebuie să se asigure că pasagerii care urcă în troleibuze și autobuze poartă mască de protecție și că aceasta este pusă corespunzător pe față: să acopere gura și nasul.

Clădirea Institutului de Cardiologie va fi conectată la apă caldă prin PTI
Articolul anterior
Un moldovean de 56 de ani, transportat cu un echipaj Smurd din Iași la Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante