În ajunul sărbătorilor de iarnă poți face o faptă bună, în cadrul evenimentului de caritate ,,Noaptea Filmelor de Crăciun”!

Decembrie este luna cadourilor și a surprizelor în același timp, e momentul când tragem linia, vedem ce am realizat și cât de mândri suntem de noi înșine. În anul care a trecut, am fost destul de buni cu cei din jur? cu noi înșine? sau Moș Crăciun ne va ocoli? Vrei să (mai) faci o faptă bună de Crăciun? Fundația de Binefacere Caritas Moldova în parteneriat cu Tucano Coffee te invită la Noaptea Filmelor de Crăciun!

separator

Indiferent de cele realizate, în ajunul Crăciuniului mai ai timp să faci fapte bune, îmbinând utilul și micile plăceri. Începând cu 16 decembrie, timp de o săptămână, poți participa la Noaptea Filmelor de Crăciun, evenimentul de caritate care își propune să adune resurse financiare pentru Centrele de Zi pentru Copii, susținute de câțiva ani de Fundația Caritas Moldova.

În Moldova sunt peste 669.000 de copii, iar fiecare al 4 copil trăiește în sărăcie. În Centrele de Zi, fiecare copil primește: educație, dezvoltarea abilităților de viață independentă, recreere, socializare, atenție, protecție și multă, multă dragoste.

Contribuie și tu la susținerea acestor oaze de bucurie și de normalitate, în care se fac lucruri minunate pentru copii. Împreună putem reuși să-i încălzim și să le oferim un zâmbet nu doar de Crăciun, ci pe parcursul unui an întreg.

Vino la ,,Noaptea filmelor de Crăciun”, în perioada 16-22 decembrie, începând cu ora 19.00 , în locația Tucano Coffee de pe str. Alexandru cel Bun, 91A.

Iată lista filmelor la care poți veni cu prietenii, poți savura o cafea și, cel mai important lucru, poți dona și face fericit un copil!

16.12.2019 – The Christmas Chronicles / Рождественские хроники
17.12.2019 – Cum a furat Grinch Crăciunul / Гринч – похититель Рождества
18.12.2019 – Love Actually/ Реальная любовь
19.12.2019 – The Holiday / Отпуск по обмену
20.12.2019 – Singur Acasă 1 / Один дома 1
21.12.2019 – Singur Acasă 2 / Один дома 2
22.12.2019 – Joulutarina / Рождественская история

Mențiune! Intrarea este liberă. În cafenele veți găsi produse ale Caritas pe care le puteți achiziționa și, în acest fel, veți contribui la susținerea proiectelor pentru copii. Poți afla detalii pe pagina de facebook a evenimentului sau accesând pagina de facebook Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova.

Fenomen surprinzător! De ce în Africa cerul este atât de înstelat?
Articolul anterior
Kapushon: „Când dai mită, compromiţi mersul corect al lucrurilor în societate. Din cauza asta au de suferit toţi”
Articolul următor
Alte articole interesante