În Belarus, o familie s-a ascuns în pădure de frica ,,Covid-19 și implantarea cipurilor”

Părinții și cei doi copii din satul Zabrodye, regiunea Minsk, au locuit aproape trei luni într-o pădure, într-un bordei săpat în pământ.

separator

Au mers acolo pentru a se „salva de coronavirus și de cipuri”, arată TUT.BY cu referire la Ministerul Afacerilor Interne din Belarus, relatează currenttime.tv.

În noaptea de 6 septembrie, părinții în vârstă de 36 de ani și copiii lor de 12 și 17 ani au plecat de acasă într-o direcție necunoscută, lăsând o notă în bucătărie, în care spuneau că au „plecat să călătorească în jurul unei țări mari”.

Locuitorii locali au declarat poliției că de câțiva ani familia „se afla într-o comunitate religioasă”. În ultima perioadă, familia le-a povestit vecinilor despre ,,apocalipsa și necesitatea de a se refugia”.

Dispăruții au fost căutați de voluntari, rezidenți locali, polițiști, salvatori, au zburat cu elicopterul deasupra regiunilor. Pe 20 noiembrie, o femeie care părea dispărută a fost văzută într-un magazin din satul din regiunea Grodno. După aceea, poliția și voluntarii din pădurea din apropiere au găsit un cort militar, la care familia căutată s-a întors după căderea nopții.

După ce au fost examinați de medici, cei dispăruți au plecat acasă. Părinții au explicat poliției că au văzut la televizor o poveste că, alături de vaccinul împotriva virusului, „anumite cipuri vor fi injectate în oameni”. „Pentru a evita infecția și astfel vaccinarea, familia a decis să evite amenințarea refugiindu-se în pădure”.

Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că a fost violent cu Raluca Pastramă
Articolul anterior
De ce WC-urile publice din Japonia sunt transparente?
Articolul următor
Alte articole interesante