În cadrul campaniei de Crăciun ,,Încălzește o inimă” poți dona produse alimentare pentru cei nevoiași!

În preajma sărbătorilor de iarnă, în Capitală, a demarat campania caritabilă de Crăciun ,,Încălzește o inimă”. Timp de o săptămână, oamenii sunt îndemnați să doneze produse alimentare greu perisabile în susținerea bătrânilor aflați în dificultate. Astfel, în mai multe rețele de magazine din Chișinău sunt instalate, la ieșire, boxe special amenajate pentru colectarea alimentelor.

Doritorii pot cumpăra și dona produse cu termen de păstrare mai îndelungat – făină, mălai, crupe, paste făinoase, zahăr, ulei, hrișcă, orez, conserve ș.a.

Evenimentul tradițional desfășurat de către Fundația Regina Pacis se află la a VI-a ediție. 

Produsele alimentare colectate în cadrul campaniei sunt utilizate la pregătirea prânzurilor calde, care se distribuie gratuit bătrânilor nevoiași, pe parcursul unui an întreg. Totodată, în ajunul sărbătorilor de iarnă, vor fi pregătite pentru bătrânii nevoiași și persoanele aflate în dificultate pachete cu alimente.

Cu toate că pandemia de COVID-19 impune mai multe restricții, Fundația Regina Pacis dorește să mențină tradiția de a organiza Campania de Crăciun „Încălzește o inimă”, ținând cont de măsurile de prevenție, dar și de necesitatea stringentă de a asigura, în continuare,  prânzurile calde bătrânilor nevoiași, care vin, zilnic, la Cantinele sociale Regina Pacis după hrana ce le asigură existența. 

La cantinele sociale ale Fundației Regina Pacis sunt alimentați peste 180 de bătrâni nevoiași.

Peroanele care doresc să susțină financiar cauza socială a bătrânilor nevoiași pot utiliza pentru donații rechizite bancare ale Fundație Regina Pacis:

B.C. “VICTORIABANK” SA
Fil. 11, Chişinău
C/B: VICBMD2X883
IBAN: MD14VI222400011100577MDL
IBAN MD84VI000222401711100577 (EURO)
Cod Fiscal 1015620000999

Împreună facem lumea mai bună!

O moldoveancă din Italia este acuzată de omorul unei bătrâne
Articolul anterior
„Sunt mama unui copil cu autism și sunt purtată prin instanțe de fostul soț după ce casa mi-a ars într-un incendiu”
Articolul următor
Alte articole interesante