În Chișinău, sute de urmăritori virtuali au venit să își ia rămas bun de la bloggera Veronica Todorova

În Chișinău, urmăritorii virtuali s-au adunat în număr mare pentru a-și lua rămas bun de la Veronica Todorova, tânăra care și-a curmat viața sărind de la etajul 14. Cei mai mulți dintre ei au cunoscut-o pe tânără doar virtual, prin intermediul Instagram-ului.

Astăzi, de la ora 12.45, în incinta sediului funerar Ritus, a început o ceremonie de adio cu bloggera populară în mediul virtual, care urma să împlinească în acest an vârsta de 25 de ani, scrie kp.md. Doar câte 5-7 persoane au permisiunea să intre în sală.

„A fost o persoană foarte pozitivă, păcat că s-a întâmplat”, au declarat cei prezenți. Unii utilizatori ai rețelelor sociale s-au arătat revoltați pentru aspectul indecent ales de către cei care s-au adunat la ceremonia funerară. ,,Oare poți merge la o înmormântare cu fustă mini și picioarele dezgolite?”, ,,Vin la înmormântare ca discotecă, încotro se îndreaptă lumea?”, au comentat internauții.

foto: www.kp.md

Un scafandru a povestit cum s-a salvat după ce a fost înghițit de o balenă, în SUA
Articolul anterior
Germania nu recomandă vaccinul anti-Covid copiilor între 12 şi 17 ani. Doar dacă există factori de risc și boli severe concomitente
Articolul următor
Alte articole interesante