În curând, copiii vor putea fi transferați online în alte grădinițe

Astăzi, în cadrul ședinței operative a Primăriei Capitalei, viceprimarul Ruslan Codreanu a anunțat că platforma de înscriere online egradinita.md este funcțională și în timpul apropiat părinții vor primi e-mail-uri pentru confirmarea cererilor. În același timp este dezvoltat și un modul de transfer prin intermediul căruia copiii vor putea fi transferați la o altă grădiniță.

separator

„Rog părinții să fie răbdători pentru că va fi o tranziție de la registre la online. Fiți atenți când completați cererile de înscriere online. Sistemul funcționează. Toți părinții au început să primească e-mail-uri de confirmare. Sunt excepții, dar se va interveni”, a menționat viceprimarul.

Părinții sunt rugați să citească ghidul și întrebările frecvente, astfel încât formularul să fie îndeplinit corect.Potrivit tv8.md, în municipiul Chișinău sunt 159 de instituții de învățământ preșcolar, 131 dintre care sunt în capitală și 28 – în suburbii. De înscrierile la grădinițele din suburbii se fac responsabile administrațiile publice locale. În prezent 37,5 mii de copii sunt înscriși în grădiniță, dintre care 3,3 mii au sub trei ani.

Sursa

O femeie din Ștefan Vodă este însărcinată cu al 16-lea copil. Familia are nevoie de ajutor
Articolul anterior
Iulia Vântur s-a lansat în muzică. Vedeta cântă în limba hindi!
Articolul următor
Alte articole interesante