În Israel, confirmate doar 38 de noi cazuri de Covid-19

În Israel au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, numai 38 de noi cazuri de COVID-19, cel mai redus număr în ultimul an şi de asemenea un nou minim al îmbolnăvirilor ce arată că această ţară a lăsat în urmă pandemia după ce şi-a vaccinat mai mult de jumătate din populaţie, relatează duminică agenţia EFE.

Israelis at a No-Masks outdoor dance party for COVID-19 vaccinated guests only, at the Tel Shifon Winery, in Kibbutz Ortal, northern Golan Heights, March 19, 2021. Photo by Michael Giladi/Flash90 *** Local Caption *** îñéáä øé÷åãéí øé÷ïã öòéøéí öòéø îñéáä øééá áìé îñéëåú

Cele 38 de cazuri au fost confirmate în urma efectuării a 8.752 de teste. Acest număr al noilor cazuri arată continuarea tendinţei descendente a pandemiei în această ţară, care este aproape să obţină prin vaccinare imunitatea colectivă şi continuă relaxarea restricţiilor antiepidemice, transmite Agerpres.ro

Din populaţia sa de circa 9 milioane, peste 5 milioane de persoane au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

De o săptămână, israelienii nu mai sunt obligaţi să poarte mască în spaţiile deschise, iar atmosfera de pe străzi aminteşte în mare măsură de cea de dinaintea pandemiei.

Israelul mai are în prezent puţin peste 1.800 de cazuri de COVID-19 active şi numai 153 de pacienţi sunt internaţi în stare gravă.

Americanii vaccinați cu vaccinuri aprobate de Agenția Europeană pentru Medicamente vor putea călători în Europa
Articolul anterior
Premiile Oscar 2021. Lista completă a câștigătorilor. „Nomadland” a fost desemnat cel mai bun film
Articolul următor
Alte articole interesante