În plin scandal, Olga Buzova lansează piesa ,,Mandarinka”

În plin scandal cu Alla Pugacheva, vedeta din Rusia Olga Buzova își lansează noua sa piesă care se numește ,,Mandarinka”. Olga pare să nu fie afectată deloc, dimpotrivă e tare fericită și își vede în continuare de proiectele sale.

separator
Olga Buzova, cu peste 17 milioane de tineri abonați pe Instagram, a făcut o scurtă prezentare a piesei sale. Veselă și plină de viață, Olga se declară încântată spunând că piesa a adunat un milion de audiții într-un timp record, iar în scurt timp va apărea și videoclipul acesteia. Artista își îndeamnă fanii să se bucure pentru o simplă ,,mandarină”, întrucât în curând e revelionul iar aceasta le-ar putea aduce cea mai mare fericire. Vezi video AICIAmintim că faimoasa artistă din Rusia, Alla Pugacheva, potrivit presei rusești, a apelat la producătorul Igor Krutoy cu o solicitare de a refuza participarea prezentatoarei TV și bloggerului popular Olga Buzova la filmările pentru show-ul de revelion ,,Голубой огонек”. Alla Pugacheva este nemulțumită de imaginea lui Buzova, ,,comportamentul ei în fața publicului, precum și lipsa de talent”. 

 

View this post on Instagram

 

🍊🌟🥰 Скоро новый год🍊🔥.. Скоро новогодние гуляния, фейерверк🎆, новогодний стол и мандаринка с бокальчиком любимого игристого🥂🍾! . Спокойной ночи!🧸 . . 💓🥂 @buzova86 🖇 @dava_m 🥂💓 . Ставь лайк❤️ | сохраняй🖇 | подписывайся🌟 #ольгабузова #бузова #buzova86 #принимайменя #buzfood #buzgirls #моилюдивсегдасомной #ночьтекила #невиновата #танцуйподбузову #buzova #дом2 #планб #dava_m #бузоватожемузыка #бузоватур2019 #buzovateam #OlgaBuzovaInDaHouse

A post shared by ⚜️Фан-Клуб Ольги Бузовой⚜️ (@vld_ofc_buzova86) on

Kaufland a donat 50 de mii de litri de apă pentru 26 de grădinițe din Chișinău
Articolul anterior
A nins în deșert, în cea de-a doua zi de Crăciun. Imagini uluitoare
Articolul următor
Alte articole interesante