În sfârșit fac nuntă. După 12 ani de relație…

kournikova-iglesiasCântăreţul Enrique Iglesias și iubita lui, Anna Kournikova, se căsătoresc săptămâna viitoare în cadrul unei ceremonii spectaculoase care va avea loc, la Miami, informează presa internaţională, citata de Mediafax.

separator

Cântăreţul care azi împlinește  vârsta de 38 de ani a anunțat că la nunta sa vor participa vedete, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria şi soţii Beckham.

„Anna insistă de mulţi ani ca ei să se căsătorească, însă Enrique a refuzat acest lucru şi chiar a vorbit în public despre faptul că nu vrea să se aşeze la casa lui”, a declarat o sursă, citată de femalefirst.co.uk.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie care durează de 12 ani.

enriannaFiul celebrului Julio Iglesias, Enrique, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. „Escape” fiind cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Anna Kournikova este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

O lecție de viață: povestea unui băiețel sau cât de crudă poate fi soarta
Articolul anterior
Tipuri de temperamente sexuale
Articolul următor
Alte articole interesante