În Transnistria a fost găsit cadavrul unui bebeluș ucis de propria mamă în urmă cu șase ani

Cazul teribil s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 10 ani în satul Oknița, raionul Camenca. O mamă cu mulți copii și-a ucis bebelușul de 6 luni și a ascuns cadavrul în canapeaua din apartamentul mamei sale. Crima a ieșit la iveală doar după 6 ani, când copilul , înscris conform actelor, trebuia să meargă la școală. Abia atunci au început să-l caute în toată regiunea.

Potrivit presei din regiune, în timpul interviurilor cu mama băiatului, devenise clar că femeia ascundea ceva. La început a fost confuză în mărturii, apoi a recunoscut că copilul a murit. Potrivit ei, copilul pur și simplu a încetat să mai respire și a decis să-l îngroape singură. În timpul anchetei, s-a dovedit că femeia a dus cadavrul copilului la casa mamei sale și l-a ascuns în canapea.

Din întâmplare, un an mai târziu, mama femeii a descoperit pachetul. Punga cu rămășițele copilului a fost îngropată într-un morman de gunoi din curtea gospodăriei, relatează KP Moldova. Femeia este cercetată penal.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Încă un semn frecvent al infecției cu tulpina Omicron, identificat de către experții britanici
Articolul anterior
Premierul Noii Zeelande şi-a anulat nunta
Articolul următor