În vacanţă la bunica Ana Barbu! (FOTO)

_MG_5632Vacanța de vară este un prilej frumos de a petrece timpul atături de cei dragi. Interpreta Ana Barbu a fost răsfățată la acest capitol de nepoțica ei Arielle. Prințesa Arielle și mămica ei Irina au venit pentru a schimba un pic cotidianul și a bucura buneii cu prezența ”vulcanului” de emoții pozitive.

separator

”Până să vină Arielle casa noastră era un muzeu, iar acum este un teren de joacă, unde predomină zâmbetele și cântecul”, zâmbește interpreta.

Cel care o răsfață cel mai mlult este bunicul, care îi satisface toate dorințele, mai ales ce ține de năzbâtii. Bunică în schimb, o răsfață la capitolul culinar.

_MG_5643 IMG_5715

”Îmi place să îi gătesc bucate tradiționale moldovenești. Comoara noastră adoră clătitile și fripturica. Iar când nu suntem la bucătărie, ne place să cântăm și mai ales piesa ”Flori de liliac”, pe care o intonează perfect. Are o vibrație foarte frumoasă!”, a spus Ana Barbu pentru unica.md.

_MG_5640 _MG_5767 _MG_5768

Micuța Arielle o însoțește pe bunica și la concerte, unde cântă și dansează împreună. Chiar dacă încă nu știe prea multe în română, iar buneilor le scapă unele cuvinte în engleză, Arielle știe să facă vacanța buneilor frumoasă și plină.

photo (1)
 
photo (2) photo (3) photo (4) photo (5) photo

Natalia Bodiu

Mărul – te face sănătoasă şi frumoasă!
Articolul anterior
Cum faci față isteriilor copilului tău
Articolul următor
Alte articole interesante