Încă 4 decese, cauzate de infecția de Covid-19. Cine sunt victimele?

Încă patru persoane, infectate cu virusul Covid-19, au decedat în ultimele 24 de ore. Bilanțul victimelor a ajuns la 845.

separator

Deces 842: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 843: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență hepatică, renală, sechele post AVC.

Deces 844: Bărbat de 56 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 14 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 845: Ce regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a dnei Maria Păpușoi, în vârstă de 65 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 30 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Dna Maria Păpușoi a activat în calitate de medic pediatru/endoscopist în cadrul Spitalului MSMPS și Spitalul Raional Cimișlia. Este regretabilă pierderea unui specialist remarcabil din sistemul medical. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace.

În total, 29 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

217 cazuri noi de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul anterior
Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut, neatins de explozie, dă speranțe credincioșilor
Articolul următor
Alte articole interesante