Încă 7 moldoveni au decedat de Coronavirus, în ultimele 24 de ore

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, au decedat încă 7 persoane infectate cu virusul Covid-19. Bilanțul urcă la 726 de victime.

separator

Deces 720: Bărbat de 62 ani, din mun. Chișinău, internat pe 21 iunie la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hepatită autoimună.

Deces 721: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, transferată de la SCM ”Sfânta Treime”, la Spitalul Clinic Republican, pe 10 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF III.

Deces 722: Femeie de 50 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 16 iunie, la Spitalul din Slobozia. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate gr. IV.

Deces 723: Bărbat de 69 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 11 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular repetat.

Deces 724: Femeie de 71 ani, din raionul Fălești. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hepatită cronică, diabet zaharat.

Deces 725: Bărbat de 66 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 17 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, encefalopatie discirculatorie gr.II.

Deces 726: Bărbat de 70 ani, din raionul Orhei. Transferat, la data de 11 iulie, de la Spitalul Raional Orhei la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Carantina de 14 zile pentru moldovenii reveniți în țară rămâne în vigoare
Articolul anterior
Bătrâna lovită de un troleibuz în Capitală, s-a stins la spital
Articolul următor
Alte articole interesante